Αν δεν φτιάξει γήπεδο προεκλογικά, δεν θα φτιάξει ποτέ...

 


 

Η διακοπή του πρωταθλήματος,  και μάλιστα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα δεν εξυπηρετεί τα αγωνιστικά συμφέροντα του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

} Τώρα που άρχισαν τα νέα παιδιά της ομάδας να συνεργάζονται πολύ καλά με τους παλιούς παίκτες, η διακοπή του πρωταθλήματος, σε καμιά περίπτωση δεν ευνοεί το ΠΑΟΚ.

} Εκτός, και αν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να βάλει το χέρι στη τσέπη, και να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση ενός η και δύο παικτών εγνωσμένης αξίας για να βοηθήσουν σε κάποιες θέσεις που ο ΠΑΟΚ χωλαίνει.

 

} Η τελευταία εξαιρετική εμφάνιση του Ζίβκοβιτς και το θαυμάσιο γκολ που έτυχε στο παιγνίδι με το Βόλο, δεν έκανε χαρούμενος μόνο τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους Σέρβους συμπατριώτες του.

 

} Μπορεί ο Παναθηναϊκός να παίζει καλή μπάλα και να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο προπονητής της ομάδας όμως ζήτησε από τον Αλαφούζο, να προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών ακόμη.

 

} Αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν καταφέρει τώρα εν όψει εκλογών να ξεπεράσει τα εμπόδια που κάποιοι σκόπιμα δημιουργούν για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα πετύχει το στόχο του στη συνέχεια.

} Μετά τον Μελισσανίδη που κατάφερε να δημιουργήσει ένα θαυμάσιο και μοντέρνο γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ, τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού.

} Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός, ότι οι δύο πρώτοι πρόεδροι βρίσκονται στην Αθήνα και στα κέντρα των αποφάσεων, ενώ ο ΠΑΟΚ στην ξεχασμένη Θεσσαλονίκη για όλες τις Κυβερνήσεις.

 

} Ακόμη, οι πολιτικοί της Πόλης δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πιέσουν την Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ να μένει στα συρτάρια των αρμοδίων Υπουργών.

} Ας ευχηθούμε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να μην έχει την τύχη του Μετρό, με το οποίο ασχολήθηκε ο Σωτήρης Κούβελας πριν τριάντα περίπου χρόνια.

 

} Κάποια άλλη εποχή που τον τόπο τον Κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Κουλούρης  έπρεπε να αποφασίσει για την  τιμωρία του ΠΑΟΚ, για κάποια επεισόδια που είχαν διαπράξει οι φίλαθλοι του Δικεφάλου στην Κατερίνη.

} Ο Έμπειρος τότε Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Πέτρος Καλαφάτης, συναντήθηκε με τον Κουλούρη και τον ενημέρωσε, πως αν πάρει μια τέτοια απόφαση, τότε θα πρέπει το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Παπανδρέου για την εγκαίνια της έκθεσης, να μην επιχειρήσει να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη, γιατί οι φίλαθλοι είναι εξοργισμένοι και κανείς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για ότι ήθελε προκύψει.

} Τελείως… συμπωματικά ο Κουλούρης αθώωσε το ΠΑΟΚ, και έζησαν στην Κυβέρνηση καλά κι  εμείς καλύτερα.

 

} Φίλος της στήλης μας γράφει, ότι ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος ξέμεινε πάλι από λεφτά, και δίνει τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί όρθιος ο ίδιος και δυνατή η ομάδα.

} Τον Θανάση Χατζόπουλο δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για την προσπάθεια που καταβάλει να εντοπίσει εκείνους που θα τον στηρίξουν οικονομικά, γιατί ποτέ δεν δήλωσε ότι τα χρήματα τον περισσεύουν.

} Αντίθετα ο Θανάσης Χατζόπουλος είχε το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Σχόλια

  1. Το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει για το γήπεδο του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τσέπη του μεγαλομετόχου. Δεν υπάρχουν τα χρήματα.
    Γι’ αυτό έχει αλλάξει το αφήγημα εκεί στον ΠΑΟΚ, τώρα λένε από την στιγμή που το κράτος κάνει γήπεδο στον ΠΑΟ γιατί να μην δώσει και σε μας. Πού λογικό θα πω, δεν μπορεί η μία ομάδα να κάνει γήπεδο με κρατικά χρήματα και η άλλη τίποτα.
    Έλα όμως που ακόμα ηχούν στ’ αυτιά μου οι δηλώσεις του Ιβάν που έλεγε ότι δεν θέλει ούτε ένα ευρώ τσακιστό γατί θα τα πληρώσει όλα εκείνος.
    Πρόεδρε είναι καλό η γλώσσα να μην τρέχει πιο μπροστά από το μυαλό. Καλές οι μεγαλοστομίες αλλά βλέπεις ότι και ο Κυριάκος τελικά έγινε πρωθυπουργός και μάλλον θα ξαναγίνει και τα κρατικά χρήματα τα θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου