Δημιουργεί σενάρια η αποπομπή του Γιώργου Σαββίδη από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...Το ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δέχθηκε να συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει είδηση για τον κόσμο, γιατί ο ίδιος είχε δηλώσει, ότι η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στον αγαπημένο του σύλλογο, και δεν τον πειράζει να καθαρίζει ακόμη και τουαλέτες.

} Δεν μπορεί όμως να μην αποτελέσει είδηση, η απόφαση του Γιώργου Σαββίδη να παραιτηθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ, προκαλώντας ερωτηματικά, απορίες, ακόμη και ανησυχίες  στους φίλους του ΠΑΟΚ.

 

} Στη διοίκηση της ΠΑΕ εκτός από τον… νεαρό 75χρονο Άγγελο Αναστασιάδη, συμμετέχει και ο 80χρονος Βασίλης Χατζηαποστόλου, που σημαίνει ότι το διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ δεν ανανεώθηκε μόνο σε πρόσωπα αλλά ανανεώθηκε και… ηλικιακά.

} Τώρα ο Μάκης Γκαγκάτσης χρειάζεται να έχει περισσότερες αντοχές, για να μπορέσει να συνεργαστεί με τους δύο… νεαρούς που συμμετέχουν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

 

} Είναι γεγονός, ότι από τον ΠΑΟΚ πέρασαν αρκετά στελέχη, που όμως δεν κατάφεραν να έχουν την απαραίτητη διάρκεια, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης φρόντιζε να τους δείχνει την κόκκινη κάρτα.

} Από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίπλα του τον Μάκη Γκαγκάτση, που αποτελεί σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια, και σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος για την καλή λειτουργία της ΠΑΕ.

} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους.

 

} Νίκη με 3-1 σετ πέτυχε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επί της Βουλγαρικής Μοντάνα μέσα στην έδρα της, και πέρασε στη φάση των 16.

 

} Η παραίτηση του Γιώργου Σαββίδη από το διοικητικό σχήμα του ΠΑΟΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, δημιούργησε διάφορα σενάρια από κάποιους περίεργους.

} Σιγά-σιγά η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη απομακρύνεται από τον ΠΑΟΚ, σχολιάζουν κάποιοι κακόβουλοι την παραίτηση του Γιώργου Σαββίδη.

} Ορισμένοι πλέκουν περίεργα σενάρια, και συνδέουν την παραίτηση του Γιώργου Σαββίδη, με την αρνητική διάθεση του Ιβάν Σαββίδη για την ενίσχυση της ομάδας.

 

} Πως να βάλει χρήματα στο ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, όταν ο στόχος του είναι να εγκαταλείψει το ΠΑΟΚ, διαλαλούν κάποιοι ντελάληδες.

} Ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε προσωρινά από τον ΠΑΟΚ γιατί αντιμετωπίζει ένα προσωρινό πρόβλημα, και όλα τα άλλα που λέγονται είναι ανοησίες από διάφορους εμπαθείς.

} Άλλωστε, ο Γιώργος Σαββίδης θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι μόνο ένας καλός επενδυτής, αλλά είναι και ένας φανατικός ΠΑΟΚτσής.

 

} Όταν ο Λουτσέσκου ενημερώθηκε για την παρουσία του Αναστασιάδη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν, να μην έχει καμιά σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

} Φαίνεται ότι κάτι έμαθε ο Ρουμάνος τεχνικός για το παρελθόν του Άγγελου, και ζήτησε να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τα αποδυτήρια.

} Όποιες και αν είναι όμως οι εντολές που έχει λάβει ο Αναστασιάδης, όλο και θα προχωρήσει σε κάποια από τις γνωστές συνεντεύξεις του, για να τα κάνει μαντάρα.

Σχόλια

 1. "Άλλωστε, ο Γιώργος Σαββίδης θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι μόνο ένας καλός επενδυτής, αλλά είναι και ένας φανατικός ΠΑΟΚτσής."

  Συγνώμη φίλε μου αλλά τα πιστεύεις και τα γράφεις; Από πού κι ως πού ΠΑΟΚτσής ο Γκιόργκι; Που έχει προσλάβει οπαδούς-υπαλλήλους για να ελέγχει τους ΣΦ ή επειδή κάνει ψευτομαγκιές στο Χαριλάου τα ξημερώματα πλαισιωμένος από μπράβους;
  Ας μην πιάσουμε τις επενδύσεις του... το ξεπούλημα του Πρίγιο στο άηττητο και την αποδόμηση του πυρήνα των γηγενών παικτών (Γιαννούλης, Πέλκας, Τζόλης, Λημνιός);
  Αν μπορείς να στηρίξεις αυτά που γράφεις περί καλού επενδυτή και φανατικού ΠΑΟΚτσή, θα ήθελα να διαβάσω τα επιχειρήματά σου.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου