ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει του Τσίπρα η Αριστερά…


 


Νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει τον Αλέξη Τσίπρα σε όλους τους τομείς.

} Η νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με 33% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στο 26% με δυσκολία.

} Μετά από τόσα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία υπερέχει του ΣΥΡΙΖΑ με 7%.

 

} Στο ερώτημα ποιος είναι κατάλληλος να αντιμετωπίσει τα Εθνικά μας θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται  του Αλέξη Τσίπρα με 35% έναντι 26%.

} Επίσης στο ερώτημα ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, οι πολίτες έδωσαν στο Κυριάκο Μητσοτάκη ποσοστό 43% και στον Αλέξη Τσίπρα ποσοστό 26%.

} Βλέπετε, πως στην περίπτωση αυτή οι πολίτες έχουν ισχυρή μνήμη και δεν μπορούν να ξεχάσουν την προεκλογική υπόσχεση του Τσίπρα, ότι αν κερδίσει στις εκλογές, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο και ένα άρθρο.

 

} Ο Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές, πήρε την εξουσία στα χέρια του, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους πολίτες, και αυτό τον έχει κάνει αναξιόπιστο.

} Δεν είναι εύκολο να χτίσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, γιατί τους πούλησε κατά το χειρότερο τρόπο, και τους κορόιδεψε χοντρά.

 

} Χάκαραν την Γεροβασίλη και πήραν χρήματα από τους Τραπεζικούς της λογαριασμός, και η απορία που εκφράζουν ορισμένοι είναι, πως  και το θέμα  αυτό δεν το χρέωσαν  στο Μητσοτάκη.

 

} Αλβανός που κυκλοφορούσε παράνομα στη χώρα μας είναι αυτός που σακάτεψε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, και την εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

} Το ερώτημα αυτό το έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να απαλλάξει τους Έλληνες πολίτες αυτά τα εισαγόμενα κτήνη;

 

} Η Μαρία Σπυράκη, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο , πήρε το οριστικό ΟΚ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι πολύ κοντά να πάρει το πράσινο φως από τον Πρωθυπουργό βρίσκεται και μια άλλη Γυναίκα, που επίσης θα είναι υποψήφια στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

} Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα, αυτός που προκαλεί τεράστια ζημιά στην εικόνα της Κυβέρνησης και του ιδίου του Πρωθυπουργού είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης.

} Ο Αυγενάκης στη προσπάθειά του να εξυπηρετήσει τ συμφέροντα τρίτων, έχει στοχοποιήσει το ΠΑΟΚ, γεγονός που προκαλεί οργή στους φίλους της ομάδας.

Σχόλια