ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Άκουσε μπινελίκια στις Σέρρες, ο προδότης των Πρεσπών...

 Κάτοικος των Σερρών που συναντήθηκε με τον Τσίπρα φρόντισε να τον βάλει στη θέση του λέγοντας, πως όταν έρχεται σε αυτή την ευλογημένη Πόλη που γέννησε τον Κων/νο Καραμανλή, θα πρέπει να είναι περισσότερο σοβαρός, και περισσότερο προσεκτικός σε όσα εκστομίζει.

} Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να φιμώσουν το Σερραίο πολίτη, αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν με αποτέλεσμα ο Αλέξης να ακούσει κάποια… Γαλλικά.

} Το πόσο καλοί Πατριώτες είναι οι αριστεροί, το επιβεβαιώνουν πολύ συχνά και με τις πράξεις τους προκαλούν την οργή του κόσμου.

 

} Η Σημαία αντιπροσωπεύει μια σαπίλα, καλά έκαναν και την έκαψαν δήλωσε ο αριστερός Ηθοποιός Βασίλης Δαμαντόπουλος.

} Είναι τόσο… προοδευτικοί όλοι αυτοί του αριστερού χώρου, ώστε το σύμβολο της Χώρας να το έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια.

 

 

} Η παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη «Κοιτάμε μπροστά στη Κεντρική Μακεδονία», όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό του 2023 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

} Πιστεύουν οι αφελείς στο ΣΥΡΙΖΑ, πως αν συνεχίσουν να κρατούν αυτή την αρνητική θέση, και δεν ψηφίζουν κανένα έργο της Περιφέρειας, θα βλάψουν την εικόνα του Περιφερειάρχη.

} Αυτό είναι ένα σοβαρό λάθος που διαπράττει ο Γιαννούλης, γιατί η δική του αρνητική θέση απέναντι στα προβλήματα της Περιφέρειας, δυναμώνουν και αυξάνουν την αποδοχή του κόσμου στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

} Την Πέμπτη, οι ανεπάγγελτοι, οι κουκουλοφόροι και άλλοι… προοδευτικοί αριστεροί, θα γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

} Αυτό σημαίνει, ότι αρκετοί αθώοι πολίτες θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα, γιατί όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, όλοι αυτοί οι… προοδευτικοί της αριστεράς, θα ξεσπάσουν επάνω στις περιουσίες τους.

} Πόσο οξύμωρο και πόσο τραγικό είναι, να γιορτάζουν τον… ήρωα Κουφοντίνα, που στέρησε τη ζωή σε έντεκα ανθρώπους, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την εγκληματική του πράξη.

 

} Ένα σοβαρό μέσο ενημέρωσης προχώρησε σε δημοσκόπηση με το ερώτημα ποια είναι τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες πολίτες, και το αποτέλεσμα δίνει την απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις παρακολουθήσεις.

} Το 70% ασχολείται με την ακρίβεια και τα ακριβά καύσιμα, ένα 20% περίπου ασχολείται με τα εθνικά μας θέματα και μόνο ένα 10% ασχολείται με τις παρακολουθήσεις.

 

} Αυτό δείχνει ότι ο Τσίπρας έχει επενδύσει σε λάθος θέμα, γι αυτό και οι πολίτες συνεχίζουν να δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

} Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τη δική μας πάγια θέση, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει σοβαρό λάθος σε κάποιες επιλογές του.

Σχόλια