Έφερε τον Αναστασιάδη για να θολώσει τα νερά στην ασπρόμαυρη οικογένεια

  

Και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ισχύει το γνωστό δόγμα, « η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία», και  περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη να βάλει το χέρι στη τσέπη, και να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση καταξιωμένων παικτών, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

} Με βάση τις μέχρι τώρα εξελίξεις αυτό φαντάζει λίγο δύσκολο, γιατί περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν ο Ιβάν Σαββίδης να πουλήσει παίκτες, παρά να αγοράσει.

} Άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τόσο ο Μπότο όσο και ο Λουτσέσκου, που σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να διαφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη.

 

} Ο κόσμος πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη, και να μην αγνοήσει τις οικονομικές θυσίες που έχει υποστεί για τον ΠΑΟΚ.

 

} Η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν θα έχει εκπλήξεις για τον ΠΑΟΚ, γιατί λίγο πολύ οι φίλαθλοι γνωρίζουν ποια θα είναι η πορεία της ομάδας.

} Μακάρι να υπάρξει κάποια έκπληξη από τον Ιβάν Σαββίδη, και να προχωρήσει σε κινήσεις που θα ικανοποιούν τους φιλάθλους.

 

} Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να χρίσει τον Άγγελο Αναστασιάδη Β Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολιάστηκε από την πλειοψηφία των φιλάθλων μάλλον αρνητικά και όχι άδικα.

} Είναι λίγο περίεργο ένας πρώην παίκτης και προπονητής, να χρίζεται παράγοντας όταν είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ πονάει στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στο διοικητικό.

} Τι μπορεί ο 75ρης Αναστασιάδης να προσφέρει ως παράγοντας, όταν είναι γνωστό πως δεν διαθέτει τα προσόντα για να παίξει αυτόν τον σοβαρό ρόλο;

 

} Φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης απλά ικανοποίησε την επιθυμία του Άγγελου που  ζητούσε να έρθει στο ΠΑΟΚ και ας κάνει ακόμη και τον καθαριστή στις τουαλέτες.

} Αλλιώς, μπορεί κάποιος να σκεφτεί, ότι ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε αυτή την απόφαση, για να θολώσει τα νερά στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

 

} Ανεξάρτητα τι λέγονται και τι γράφονται, η αλήθεια είναι ότι ο Κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αγαπήσει τον Ιβάν Σαββίδη , για την τεράστια προσφορά του στο δημοφιλή σύλλογο του Βορρά.

 

} Κάποτε ο Νίκος Βεζυρτζής είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, και είχε πετύχει σημαντικές νίκες τόσο εκτός όσο και εντός Ελλάδας.

} Εδώ και αρκετά χρόνια ο πήχης κατέβηκε αρκετά χαμηλά, με αποτέλεσμα μια νίκη επί μιας μικρομεσαίας ομάδας όπως είναι ο Προμηθέας Πατρών, να θεωρείται θρίαμβος.

} Ένας πρώην παράγοντας ψέλλισε , πως αν ο Νίκος Βεζυρτζής γνώριζε ότι στο παλατάκι που είναι δική του έμπνευση και δικό του δημιούργημα, θα έπαιζε μπάσκετ ο 40χρονος Μαργαρίτης και κάποιοι άλλοι … λαθρομετανάστες , σίγουρα δεν θα έδινε τη σκληρή μάχη με το κατεστημένο.

 

} Αυτό σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορεί να αγνοήσει κάποιος τη σημερινή προσπάθεια που καταβάλει ο Θανάσης Χατζόπουλος, να κρατήσει όρθιο το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που είχε πάρει την κατηφόρα.

} Πρέπει να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της ΚΑΕ για την απόφασή του να αναλάβει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και να βάλει το χέρι στη τσέπη, γιατί κανένα ενδιαφέρον δεν υπήρξε μέχρι τότε.

Σχόλια