ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αριστεροί κοπρίτες κουκουλοφόροι έσπασαν την περιουσία του κοσμάκη…

  

Το πάθος των Κομμουνιστών για τις δημόσιες διαμαρτυρίες, οδήγησαν ακόμη και την πρώην Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, να δώσει το παρόν στην προχθεσινή πορεία χρησιμοποιώντας το «Π».

} Για μια ακόμη φορά, σε μια ακόμη πορεία τα επεισόδια και οι ζημιές που προκάλεσαν σε περιουσίες αθώων πολιτών οι… προοδευτικοί αριστεροί κουκουλοφόροι ήταν αρκετά σοβαρές.

} Φαίνεται οι κουκουλοφόροι φοβήθηκαν να μη… λήξουν οι μολότοφ, και αποφάσισαν να τις πετάξουν στα κεφάλια των Αστυνομικών.

 

} Σχετικά με το επιχείρημα, ότι δεν πρέπει τα Πανεπιστήμια να φυλάσσονται από την Αστυνομία,  για να μπορούν οι αριστεροί κουκουλοφόροι να τα χρησιμοποιούν ως εργαστήρια βομβών και διακίνηση ναρκωτικών προσθέτουμε εμείς, προκαλεί οργή στους σοβαρούς πολίτες.

 

} Μετά τον Τζιτζικώστα, και ο Πατούλης δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την μεγάλη Περιφέρεια Αττικής.

 

} Θεωρούμε, και αυτό το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι η Κυβέρνηση δεν πρέπει να δίνει απαντήσεις στις καθημερινές προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν.

} Στις απειλές της Τουρκίας η Κυβέρνηση πρέπει να δώσει μόνο μια ξεκάθαρη απάντηση και αυτή να είναι η εξής.

} Αν η Τουρκία πιστεύει πως μπορεί να παίζει επικοινωνιακά παιγνίδια με την Ελλάδα για εσωτερικούς λόγους, τότε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, και θα διαπιστώσει πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.

 

} Το Δήμο Θερμαϊκού στις προσεχείς εκλογές εκτός από τον σημερινό Δήμαρχος Γιώργο Τσαμασλή, θα διεκδικήσει και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.

} Η εικόνα του Γιάννης Μαυρομάτη στις προηγούμενες εκλογές πληγώθηκε από κάποιους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι με αποτέλεσμα να εξοργίσουν τους πολίτες με τη απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

} Πιστεύουμε ότι ο Γιάννης Μαυρομάτης δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος, και θα φροντίσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στο οποίο θα συμμετέχουν σοβαροί και ικανοί υποψήφιοι.

 

} Σε ό,τι αφορά τον σημερινό Δήμαρχο Θερμαϊκού, ενημερώνει αυτούς που πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ότι ο Γιώργος Τσαμασλής φοίτησε πολλά χρόνια στη σχολή του Παναγιώτη Ψωμιάδη, και έχει αποκτήσει το απαραίτητο «ντοκτορά».

 

} Βουλευτές της Α και της Β Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, προφανώς να έχουν την στήριξή του στις προσεχείς εκλογές.

} Το περίεργο είναι, ότι κανένας από τους συγκεκριμένους Βουλευτές, δεν στήριξε ούτε θεωρητικά το Θοδωρή Ζαγοράκη.

Σχόλια