ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

  

Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι ο Ερντογάν συμπεριφέρεται στον Τουρκικό Λαό ως ένας σκληρός δικτάτορας.

} Αναρωτήθηκε όμως κανείς, πως αλλιώς ο Τούρκος Πρόεδρος θα μπορούσε να πειθαρχήσει μια αρκετά μεγάλη μερίδα μουσουλμάνων πολιτών, που ζουν ακόμη σε σκηνές;

} Όσοι ηγέτες μουσουλμανικών Κρατών προσπάθησαν να Κυβερνήσουν Δημοκρατικά απέτυχαν στο στόχο τους, γιατί δεν τους το επιτρέπει η… κουλτούρα των πολιτών τους.

 

} Βέβαια οι πιο σκληροί δικτάτορες είναι οι ηγέτες των Κουμμουνιστικών Κρατών, και παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση Πούτιν.

 

} Ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης έχει βοηθήσει τις Περιφέρειες και τους Δήμους της Χώρας, ειδικότερα της Μακεδονίας στο να ενταχθούν και να πάρουν Ευρωπαϊκά προγράμματα.

} Ποιος είναι ο Βουλευτής που ζήτησε να αποκτήσει με… μεταγραφή τον διευθυντή του Θοδωρή Ζαγοράκη Δημήτρη Ατρείδη;

 

} Μάλλιασε η γλώσσα μας να το επαναλαμβάνουμε , ότι η Κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από την  ανούσια αντιπολίτευση που της ασκεί ο Τσίπρας, αλλά από τα δικά της λάθη, και τις λανθασμένες επιλογές του Πρωθυπουργού.

} Οι παρακολουθήσεις έδωσαν το δικαίωμα στον Τσίπρα να τις χρησιμοποιήσει ως ισχυρό ειχείρημα, για να πληγώσει την εικόνα της Κυβέρνησης, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη ειδικότερα.

} Ακόμη, η λανθασμένη αξιολόγηση κάποιων υποψηφίων τύπου Πάτση, παίζουν το δικό τους αρνητικό ρόλο, και τροφοδοτούν με στοιχεία την αντιπολίτευση.

 

} Επιμένουμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια  της Νέας Δημοκρατίας, και ακούγονται διάφορα σχετικά με κάποιους υποψηφίους.

 

} Δεν ήταν στις προσθέσεις να ασχοληθούμε για μια ακόμη φορά με το Δήμο Θεσσαλονίκης, δεν μπορούμε όμως να μην απαντήσουμε σε κάποιους σαλιάρηδες που διαφωνούν με τη θέση μας.

} Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι αν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίσει να ελέγξει το Δήμο Θεσσαλονίκης, μπορεί να το κάνει χρίζοντας υποψήφια την Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου.

} Η Χρυσή Ολυμπιονίκης έχει την αποδοχή όλων των πολιτών ανεξάρτητα σε πιο κομματικό σχεδιασμό ανήκουν, και αυτό το απέδειξε και στις Περιφερειακές εκλογές.

 

} Αυτή είναι η απάντηση σε κάποιους ντελάληδες του σημερινού Δημάρχου που δείχνει να έχει καβαλήσει το καλάμι.

 

} Κάποιος ανόητος από αυτούς ου ευδοκιμούν στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διαλαλούσε ότι θα πρέπει ο Περιφερειάρχης να αντικαταστήσει την Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νανά Αηδονά, με κάποιον μικρότερης ηλικίας.

} Η Νανά Αηδονά θα βρίσκεται δίπλα μου όσο η ίδια το επιθυμεί ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Περιφερειάρχη, και την ίδια θέση εξέφρασε και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας.

} Όσο γι αυτόν τον καραγκιόζη που εξέφρασε τη συγκεκριμένη θέση, καλό είναι να απομακρυνθεί από την Περιφέρεια γιατί με τις ανοησίες που εκστομίζει, προκαλεί ζημιά στον Περιφερειάρχη.

 

Σχόλια