Ο Αναστασιάδης πού έμαθε από...διοίκηση; Πότε έγινε...τεχνοκράτης ο Άγγελος;

 


 

 

Ο Αναστασιάδης ως προπονητής του ΠΑΟΚ δεν δέχονταν να έχει άποψη κανένας παράγοντας για αγωνιστικής φύσης θέματα, γιατί όπως χαρακτηριστικά έλεγε είναι άσχετοι με αυτό το κομμάτι.

} Τώρα που ο Ιβάν Σαββίδης τον έχρισε Β Αντιπρόεδρο στο ΠΑΟΚ, πώς μπορούν να τον δεχθούν όλοι αυτοί που είχε στείλει στο ανάθεμα, να κάνει το παράγοντα αφού δεν έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο κομμάτι;

 

} Με αρκετή δυσκολία και έχοντας τη στήριξη του κόσμου, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη από την ισχυρή ομάδα του Προμηθέα Πάτρας.

} Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν άνευρος, οι παίκτες του έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, με αποτέλεσμα ο Προμηθέας να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

} Στη συνέχεια και ειδικότερα στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, και έφτασε δίκαια στη νίκη.

 

} Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ Β-ΑΕΛ Βασίλης Γκονρτεζιάνι, στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή γιατί χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.

} Μήπως πήραν τα μυαλά του αέρα γιατί φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας, και θα πρέπει οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ να τον επαναφέρουν στη τάξη;

 

} Τώρα που οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνγκο, μήπως πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να ικανοποιήσει την επιθυμία του Λουτσέσκου και να τον φέρει στο ΠΑΟΚ;

 

Ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του Περράκη στο παιγνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης προς την ΚΕΔ και τον Αρχιδιαιτητή Στίβεν Μπένετ, και ζητεί τους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας τους, να τους διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές.

} Το ερώτημα είναι, αν οι Έλληνες διαιτητές που διαπράττουν τόσο σοβαρά λάθη σε βάρος κάποιας ομάδας είναι ανίκανοι και το κάνουν, η εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων άλλων ομάδων.

} Δική μας θέση είναι, πως συμβαίνουν και οι δύο περιπτώσεις, με το μεγαλύτερο ποσοστό να γέρνει προς τη δεύτερη περίπτωση.

 

} Το υποκατάστημα της Χαριλάου είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι τον Μαντσίνι να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, το έκρυψαν όμως για να γλιτώσουν από την οργή του κόσμου.

} Είναι το γερή η φιλία ανάμεσα στις δύο ομάδες, που ακόμη και τον Καρυπίδη να ζητήσει ο Μαρινάκης, θα τον πάρει στον Ολυμπιακό.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, και με  3-0 σετ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αριστοτέλη  Σκύδρας.

} Η ομάδα σε κάθε παιγνίδι γίνεται όλο και πιο καλή, και όλα συνηγορούν ότι η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά καλή.

 

} Ο Άρης διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο παιγνίδι με το Περιστέρι, όταν ο πρώτος διαιτητής του αγώνα Γιώργος Πουρσανίδης είναι γνωστός οπαδός του κίτρινου συγκροτήματος μπάσκετ.

 

Σχόλια