ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Το καμένο χαρτί που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ

  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γυρίζει από πόλη σε πόλη, και ενημερώνει τους πολίτες για το έργο που έχει επιτελέσει η Κυβέρνηση.

} Ο Τσίπρας, αντί να ασχοληθεί με αυτά που θα μπορούσε να κάνει η Κυβέρνηση και δεν έκανε, έχει κουράσει τους πολίτες με το να ασχολείται καθημερινά με τις παρακολουθήσεις ελλείψει άλλων σοβαρών επιχειρημάτων.

 

} Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάποια λάθη που θα μπορούσε να τα είχε αποφύγει.

} Κανείς όμως δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός, ότι η σημερινή Κυβέρνηση προχώρησε σε ορισμένες αποφάσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση δεν  τόλμησε.

 

} Οι αποφάσεις αυτές έχουν να κάνουν με τους … προοδευτικούς καταληψίες, που για αρκετά χρόνια είχαν καταλάβει δημόσια και όχι μόνο κτήρια, και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τόλμησε να διώξει τους κουκουλοφόρους και να παραδώσει τα κτήρια στους ιδιοκτήτες.

} Ακόμη, η Κυβέρνηση προχώρησε στη δημιουργία της Πανεπιστημιακής  Αστυνομίας, για να διαφυλάξει τα Πανεπιστήμια από τους κουκουλοφόρους που… συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο.

 

} Δυστυχώς, ο Τσίπρας στη περίπτωση αυτή έχει εκτιθεί ανεπανόρθωτα, γιατί αντί να στηρίξει την Κυβέρνηση σε μια δίκαιη απόφαση, στηρίζει τους κουκουλοφόρους.

 

} Μπορεί η Χώρα μας να απειλείται καθημερινά σχεδόν από την Τουρκία, μπορεί ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών μας να δυσκολεύεται να εξασφαλίσει τα βασικά αγαθά της οικογένειας, ο Τσίπρας όμως ελλείψει άλλων σοβαρών επιχειρημάτων, συνεχίζει να ασχολείται με τις παρακολουθήσεις που τώρα πλέον εκνευρίζουν τον κόσμο.

} Ο Τσίπρας  χρησιμοποιεί γνωστές Εταιρίες Δημοσκοπήσεων μήπως καταφέρουν να δώσουν προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι σήμερα όμως δεν το έχουν καταφέρει.

 

} Η Νέα Δημοκρατία παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση, συνεχίζει να προηγείται με ένα ποσοστό αρκετά σοβαρό.

} Αυτό σημαίνει, ότι εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και σε αυτές τις εκλογές, γιατί οι πολίτες θεωρούν τη σημερινή Κυβέρνηση αξιόπιστη.

 

} Το τεράστιο μειονέκτημα του  Τσίπρα ότι είχε την ευκαιρία να Κυβερνήσει τη Χώρα, αλλά τα έκανε μαντάρα, και οι πολίτες δεν πρόκειται να επαναλάβουν το ίδιο λάθος και στις προσεχείς εκλογές, να στηρίξουν το καμένο χαρτί που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει την εκλογική του επιτυχία στους κουκουλοφόρους και τους καταληψίες, δύσκολα μπορεί ο Τσίπρας να καθίσει για δεύτερη φορά στη καρέκλα του Πρωθυπουργού.

Σχόλια