Το επόμενο βήμα του Ιβάν Σαββίδη...

 

 


 

 

Ακούγονται αρκετά σχετικά με το επόμενο βήμα του Ιβάν Σαββίδη, κανείς όμως δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του για τον ΠΑΟΚ.

} Το σίγουρο είναι, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, σαν αυτό που έδειχνε τα πρώτα χρόνια.

} Μέχρι ενός σημείου είναι δικαιολογημένη μια τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους του Ιβάν Σαββίδη, γιατί έχει διαπιστώσει ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τη συμμορία της Αθήνας.

 

} Κάποιοι λένε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται κουρασμένος, και οι πιθανότητες να μεταβιβάσει το ΠΑΟΚ στον Μυστακίδη είναι αρκετές.

} Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια δυναμική, που δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος διοικητικά όπως γίνονταν πριν εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης.

} Αυτό που χρειάζεται σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι έναν ορεξάτο Ιβάν Σαββίδη που θα βάλει υψηλούς στόχους όπως έκανε τα πρώτα χρόνια.

 

} Σε διαφορετική περίπτωση είναι ανάγκη να περάσει ο ΠΑΟΚ σε νέα ισχυρά χέρια όπως είναι αυτά του Μυστακίδη και άλλων επιχειρηματιών.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, μια νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού σήμερα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους στόχους που μέχρι σήμερα φαίνεται πως είχε… ξεχάσει.

} Ο ΠΑΟΚ έχει τα προσόντα για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό, αν οι παίκτες αγωνιστούν με πάθος, και αν ο Λουτσέσκου δεν προχωρήσει πάλι στις γνωστές λανθασμένες επιλογές του.

 

} Την αδυναμία της ομάδας στο χώρο του κέντρου, ο Λουτσέσκου μπορεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό  να την θεραπεύσει, με την συμμετοχή του Σβάμπ και του Κωνσταντέλια.

} Ο 34χρονος Κούρτις είναι αργός για να καλύψει με επιτυχία μια θέση στη μεσαία γραμμή της ομάδας, και είναι χρήσιμος μόνο στα στημένα και τα πέναλτι.

} Το θέμα όμως είναι, όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, αν ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τα κότσια και μπορεί να αγνοήσει τον Σλοβένο παίκτη.

 

} Το ερώτημα και η απορία που εκφράζουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι, αν η ομάδα τους μετά την διακοπή θα επιστρέψει ενισχυμένη στο πρωτάθλημα.

} Αυτό μπορεί να το απαντήσει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης, γιατί για να αποκτηθεί κάποιος νέος παίκτης, πρέπει να το αποφασίσει και να βάλει το χέρι στη τσέπη ο ίδιος.

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή οικονομική θυσία, για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Κανείς όμως και δεν πρέπει να αμφιβάλει, πως το τίμημα που θα εισπράξει ο Θανάσης Χατζόπουλος από την προβολή και την αναγνωρισιμότητα μέσω του ΠΑΟΚ, είναι πολύ μεγάλη.

} Πριν ασχοληθεί με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ελάχιστοι γνώριζαν τον επιτυχημένο επιχειρηματία Θανάση Χατζόπουλο, τώρα όμως τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα.

 

} Η Λαμία διαμαρτύρεται έντονα κατά του διαιτητή Σιδηρόπουλο, γιατί ο θεωρητικά καλύτερος Έλληνας διαιτητής, στο παιγνίδι με τον Άρη διέπραξε σοβαρά λάθη.

Σχόλια

  1. Μονόδρομος είναι η λύση Μυστακίδη. Ο άνθρωπος είναι γίγαντας, Ιβάν εάν πραγματικά αγαπάς τον ΠΑΟΚ παρέδωσε του την σκυτάλη. Με τον Μυστακίδη ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα γίνει μεγάλη ευρωπαική ομάδα. Είναι ο πλουσιότερος έλληνας, είναι Θεσσαλονικιός, είναι ΠΑΟΚτσής. Τί άλλο θέλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου