ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Αυγενάκης πληγώνει την εικόνα της Κυβέρνησης…

  

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης, συνεχίζει με την απαράδεκτη συμπεριφορά του να πληγώνει την εικόνα της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον επέλεξε γι αυτή τη σημαντική θέση.

} Αν ο Πρωθυπουργός δεν θέλει να μετρήσει σοβαρές απώλεια τις προσεχείς εκλογές από το Λαό του ΠΑΟΚ, πρέπει να απομακρύνει αμέσως από την Κυβέρνηση, τον αποτυχημένο Αυγενάκη.

} Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αυγενάκης  τα βάζει ευθέως πλέον κατά του ΠΑΟΚ, και αυτό το γνωρίζουν καλά οι φίλοι του δημοφιλούς και ιστορικού συλλόγου της Μακεδονίας.

 

} Τεράστιες είναι οι καταστροφές που προκάλεσαν οι… προοδευτικοί κουκουλοφόροι του αριστερού χώρου στο ΑΠΘ, για να γιορτάσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου.

} Ο Ρουβίκωνας, ένα άλλο παρακλάδι της αριστεράς, πέταξε τρικάκια στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη σε ένδειξη… διαμαρτυρίας γιατί δεν συμφωνούν με το καλάθι του νοικοκυριού .

 

} Η Αστυνομία προχώρησε σε 5 συλλήψεις και 87 προσαγωγές για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, αλλά όπως και  τις προηγούμενες φορές η… τυφλή δικαιοσύνη θα τους αφήσει ελεύθερους, γιατί οι φυλακές είναι… γεμάτες.

} Μήπως, λέμε μήπως θα πρέπει η Κυβέρνηση να προχωρήσει στην δημιουργία  νέων Φυλακών ασφαλείας, ώστε να χωρέσουν οι παραβατικοί  που συνεχώς πληθαίνουν;

 

} Στην Ελλάδα χρειάζεται άμεσα να χτιστεί μια φυλακή που τα κελιά να βρίσκονται είκοσι μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης όπως είναι οι φυλακές της Ρουμανίας, ώστε να φιλοξενούνται όλοι αυτοί οι εγκληματίες που αυξάνουν επικίνδυνα

} Όσο για κάποιους… ευαίσθητους που συχνά-πυκνά ακούμε να λένε, πως οι συνθήκες στις φυλακές δεν είναι καλές, τότε να πάρουν στα σπίτια  τους όλους αυτούς τους εγκληματίες που για ασήμαντη αφορμή, η για να κλέψουν τη σύνταξη κάποιου Παππούλη, τους αφαιρούν τη ζωή.

 

} Οι εγκληματίες, οι ληστές και όλοι αυτοί που σκοτώνουν και ληστεύουν τους αθώους πολίτες έχουν με πολλούς τρόπους τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι το ποσοστό που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις φυλακές Διαβατών της Θεσσαλονίκης, αγγίζει του 90% περίπου.

} Καταλάβατε όλοι εσείς οι αφελείς, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ευεργετικό νόμο, ώστε οι καταδικασμένοι σε ισόβιο να μένουν ελεύθεροι σε πέντε έως δέκα χρόνια;

 

} Αντιλαμβάνεστε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την απόφαση της Κυβέρνησης να προστατέψει τα Πανεπιστήμια της Χώρας, χρησιμοποιώντας Αστυνομικούς που θα έχουν ειδικό ρόλο;

} Σε όλους αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την εκλογική του νίκη που φυσικά δεν θα έρθει ποτέ, γιατί οι σοβαροί Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.

 

 

΄

.

 

Σχόλια