Παράτησε το ποδόσφαιρο και ασχολείται με το…μπάσκετ;!

 

 


Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ  Θανάσης Χατζόπουλος, ευχαρίστησε δημόσια και … από τα βάθη της καρδιάς του τον Ιβάν Σαββίδη για την οικονομική στήριξη που προσέφερε στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Δεν γνωρίζουμε το οικονομικό μέγεθος της βοήθειας που προσέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε τη δικαιολογημένη απορία γιατί δεν κάνει το ίδιο και για την ΠΑΕ, ενισχύοντας την ομάδα του ποδοσφαίρου.

 

} Οι απορίες και τα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι πολλά, ωστόσο απάντηση δύσκολα θα υπάρξει.

} Εμείς όμως δεν ανησυχούμε , γιατί τώρα ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον … ΠΑΟΚΑΡΧΗ από τους Νέους Επιβάτες, και θα δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον δημοφιλή σύλλογο του Βορρά.

} Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να διέγνωσε ότι αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι έναν παράγοντα του μεγέθους του Άγγελου Αναστασιάδη, και όχι μεταγραφές για την ομάδα.

 

} Μέσα από την Β ομάδα προσπαθεί ο Μπότο να ανακαλύψει τον παίκτη που θα καλύψει τις αδυναμίες  της πρώτης ομάδας, έτσι δικαιολογείται και η παρουσία του στην Ευκαρπία.

} Φαίνεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει απαιτήσεις, γι αυτό και δεν προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει.

 

} Ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε η φετινή  ομάδα , σίγουρα δεν ικανοποιεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν δεν εκδηλώνουν την πίκρα τους.

} Όπως το έχουμε αρκετές  φορές επαναλάβει, ο κόσμος εκφράζει με σεμνό τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την πορεία της ομάδας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την τεράστια προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, πως δείχνουμε εμπάθεια στον Άγγελο Αναστασιάδη.

} Καμιά απολύτως εμπάθεια δεν έχουμε και δεν δείχνουμε στον  Αναστασιάδη αγαπητέ μου, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε, ότι ο Άγγελος μπορεί να βοηθήσει το ΠΑΟΚ στο διοικητικό κομμάτι.

} Θεωρούμε, ότι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να χρησιμοποιήσει τον Αναστασιάδη στο διοικητικό σχήμα, εξυπηρετεί κάποια σκοπιμότητα και τίποτα άλλο.

 

} Στο παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης είχε επιλέξει για τη θέση του Προέδρου τόσο τον Γιώργο Λυσαρίδη, όσο και τον Νίκο Βεζυρτζή.

} Ο πρώτος ζήτησε κάποιους όρους από τον Ιβάν Σαββίδη, και αφού δεν τους δέχθηκε αρνήθηκε την πρόταση.

} Ο δεύτερος ανέλαβε την Προεδρία του ΠΑΟΚ, όταν όμως διαπίστωσε ότι ο ρόλος που του ανέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης δεν του ταιριάζει, πριν ακόμη κλήση μήνα στη θέση του, υπέβαλε την παραίτησή του.

 

} Οι… ειδικοί λένε, ότι οι ποδοσφαιριστές Τζίμας και Μπράτονιτς που αγωνίζεται στη Β ομάδα του ΠΑΟΚ, πολύ σύντομα θα μετακομίσουν στη μεγάλη ομάδα.

} Πρόκειται για αυθεντικά ταλέντα ισχυρίζεται κάποιος βετεράνος, και αυτό που μένει τα δύο παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους στη πράξη.

 

} Αφού ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στο διοικητικό κομμάτι, τώρα ο Μπότο ψάχνει να εντοπίσει και το νέο βοηθό του Λουτσέσκου  στην Ιταλία.

} Για την ενίσχυση της ομάδας κουβέντα δεν γίνεται, και μάλλον η ομάδα θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες με το υπάρχων έμψυχο υλικό.

 

} Η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησε τη νίκη απέναντι στο Μίλωνα με 3-0 σετ.

 

} Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

} Πρέπει να ομολογήσουμε, ότι ανάλογα με το μπάτζετ η ομάδα του ΠΑΟΚ στέκεται νε αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα.

Σχόλια