ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ : Ο Ζέρβας, ο πισωγλέντης Καπουτζίδης και η...κίτρινη καρδιά!!

 Ένα ακόμη τριώροφο κτίριο που βρίσκεται από το 2015 υπό κατάληψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη που είναι ο Δήμος Θέρμης.

} Η Κυβέρνηση στο κομμάτι των παράνομων καταλήψεων έδειξε ότι έχει το ψυχικό σθένος, και κάνει αυτό που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όσο είχε την Κυβέρνηση στα χέρια του.

} Πώς όμως να τολμήσει ο Τσίπρας να πετάξει με τις κλωτσιές τους καταληψίες, όταν γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα… προοδευτικά παιδιά ανήκουν στο αριστερό χώρο, και είναι πελάτες του… ΣΥΡΙΖΑ;

 

} Η Κυβέρνηση στο κομμάτι των καταλήψεων, τήρησε με συνέπεια την προεκλογική της υπόσχεση, και καθαρίζει τα δημόσια και όχι μόνο κτήρια, από τους… προοδευτικούς αριστερούς καταληψίες.

 

} Τον  πισωγλέντη Καπουτζίδη επέλεξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να ανάψει την κίτρινη καρδιά στη Βενιζέλου, γεγονός που σχολιάστηκε περίεργα από τους Θεσσαλονικείς .

 

} Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιώς, όπως και κάποιοι αριστεροί Γιατροί, διαμαρτύρονται για το νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση, ώστε να μπορούν να ανοίξουν Ιατρεία και οι Γιατροί του ΕΣΥ.

} Το ερώτημα είναι, γιατί οι Ιατρικοί Σύλλογοι και ορισμένοι Γιατροί του αριστερού χώρου, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία και  για τους καθηγητές, οι οποίοι διατηρούν Ιατρεία εδώ και 30 περίπου χρόνια;

 

} Οι Γιατροί που έχουν την ικανότητα και τους εμπιστεύονται οι πολίτες, μπορούν να είναι χρήσιμοι στα Νοσοκομεία, αλλά και εκτός από αυτά.

} Γνωρίζουν άραγε όλοι αυτοί, ότι μισθός ενός Γιατρού του ΕΣΥ είναι μικρότερος από 1.500 ευρώ, και δεν μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια;

 

} Ο νόμος της Κυβέρνησης θα επιτρέπει στους  Γιατρούς του ΕΣΥ να αυξήσουν τα έσοδά τους μέσα από τα Ιατρεία τους.

} Αυτός είναι ένας αξιοπρεπής νόμος, και ο κάθε Γιατρός ανάλογα με την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα έχει τη δική του επαγγελματική πορεία.

 

} Η απόφαση του Πρωθυπουργού να εμφανιστεί στην εκπομπή της Γερμανού και να δώσει συνέντευξη, δικαιολογημένα σχολιάστηκε αρνητικά.

} Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, ποιο είναι το κέρδος που αποκόμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  από την εμφάνιση του στην εκπομπή της Γερμανού;

} Κανένα είναι η δική μας απάντηση, γιατί ο Πρωθυπουργός δεν έχει ανάγκη από αναγνωρισιμότητα,  ώστε να εμφανίζεται και σε κουτσομπολίστικες εκπομπές.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε πρόταση στο Θοδωρή Ζαγοράκη στις Ευρωεκλογές να συμμετάσχει στο δικό του ψηφοδέλτιο.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης διατηρεί μια πολύ καλή φιλία με τον Νίκο Ανδρουλάκη, και ως Ευρωβουλευτές αντάλλαζαν απόψεις για τη χώρα μας.

 

Σχόλια