ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Προεκλογικός πυρετός στη Νέα Δημοκρατία...

 


 

Τα επιτελεία των Κομμάτων μετά από συνεννόηση με τους Αρχηγούς τους, άρχισαν να σχεδιάζουν τα ψηφοδέλτια εν όψει Βουλευτικών εκλογών.

} Εκτός από τους εκλεγμένους Βουλευτές στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούν και οι πολιτευτές Διαμαντής Γκολιδάκης, και Νίκος Καραγιαννακίδης.

} Με βάση τις δικές μας πληροφορίες, μια θέση στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης έχει εξασφαλίσει και η Δήμητρα Ακριτίδου.

 

} Γρίφος παραμένει η επιλογή της Μαρίας Σπυράκη, και του Άγγελου Χαριστέα, ενώ την επιθυμία να είναι υποψήφιος εξέφρασε και ο Γιώργος Ορφανός.

} Ακόμη θέση διεκδικεί ο Οικονομολόγος Γιάννης Παπαγεωργίου Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

} Για τη Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, σίγουροι είναι οι τρεις εκλεγμένοι Βουλευτές, (Καράογλου-Αναστασιάδης και Βαρτζόπουλος), όπως και ο Φάνης Παπάς, η Κατερίνα Ζιούτα και η Χριστίνα Πλάρα που ήταν υποψήφιες και το 2019, καθώς και η Άρτεμις Αγαθοκλέους.

} Η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους επιτελείς είναι ξεκάθαρη, φροντίστε να ελέγξετε το παρελθόν των υποψηφίων, για να μας προκύψει πάλι κάποιος…. Πάτσης.

 

} Ο πρώην Αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος, που πούλησε την πολιτική του καριέρα συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε σοβαρό ατύχημα με την μηχανή του. Οι αμαρτίες, εδώ πληρώνονται…

 

} Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα δήλωσε, για τις παρακολουθήσεις, ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωταθλητής τοξικότητας.

} Πιστεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ, πως το θέμα που προέκυψε με τις παρακολουθήσεις, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν στις προσεχείς εκλογές.

} Δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά επιχειρήματα να αναπτύξει που να ενδιαφέρουν  τον κόσμο, και προσπαθεί να πληγώσει την εικόνα της Κυβέρνησης και του Μητσοτάκη, με τις παρακολουθήσεις, χωρίς όμως αποδείξεις.

 

} Αν η Νέα Δημοκρατία επικρατήσει στις εκλογές, είναι πολύ πιθανόν ο  ΣΥΡΙΖΑ να βαρέσει διάλυση, γιατί ο Τσίπρας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ως Αρχηγός.

 

} Με τη δική μας θέση, ότι δεν πρέπει η Κυβέρνηση να απαντάει στις καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας και να παίζει το παιγνίδι του Ερντογάν, συμφωνούν σοβαρά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

} Ο Ερντογάν έχει σοβαρούς λόγους να κρατήσει το ενδιαφέρον των Τούρκων, και αφού δεν μπορεί να τους προσφέρει φαγητό, τους ταίζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

} Η απάντηση της Ελλάδας πρέπει να είναι μία και να είναι εξής. Ερντογάν όποτε αποφασίσεις να επισκεφθείς την Ελλάδα, μέρα η νύχτα δεν έχει καμιά σημασία, εμείς θα σε περιμένουμε για να σε… καλωσορίσουμε.

 

} Στις 5 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει  η αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής.

Σχόλια