ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καταστράφηκε το αρχείο του...Βαξεβάνη!!

  

Αν έχεις κάνει εμπόριο όπως εγώ, καταλαβαίνεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά.

} Αν είσαι σαν τον Τσίπρα ανεπάγγελτος και Τεμπέλης, να μην έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας πως το φαινόμενο της ακρίβειας είναι ακρίβεια του Πούτιν και όχι του Μητσοτάκη.

 

} Οι αριστεροί και πελάτες του… ΣΥΡΙΖΑ, που πρωτοστάτησαν για μια ακόμη φορά  στις πορείες για να γιορτάσουν το Πολυτεχνείο, δεν έμειναν ικανοποιημένοι για τις καταστροφές που πραγματοποίησαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι.

} Κατά των … προοδευτικών της αριστεράς, η επιτυχία κρίνεται ανάλογα με το πόσα μαγαζιά έχουν καταστρέψει, και πόσα αυτοκίνητα έχουν πυρπολήσει.

 

} Το επιχείρημα του συνηγόρου του Βαξεβάνη, ότι ο αρχείο του εκδότη έχει καταστραφεί, και θα καλέσουν μάρτυρες με κουκούλες να στηρίξουν τις θέσεις του, προκάλεσε οργή αλλά και γέλια στους σοβαρούς πολίτες.

} Το αποτέλεσμα από τις… ανακαλύψεις του Βαξεβάνη, θα είναι το ίδιο σαν αυτό της Νovartis, και αυτό θα στοιχήσει μερικές ποσοστιαίες μονάδες ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ.

} Για το θέμα της Novartis o Τσίπρας είχε επιλέξει τον Ρασπούτιν Παπαγγελόπουλο, ενώ για το θέμα των παρακολουθήσεων τον γνωστό Βαξεβάνη.

 

} Η διορατική Βάνα Μπάρμπα έχει διαπιστώσει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει στις προσεχείς εκλογές, και πλεύρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμπεριλάβει σε κάποια από τα ψηφοδέλτια της.

} Μύρισε ψητό λγ καλύτερα τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας η Βάνα, και προσπάθησε να πάρει κάποια θέση, γιατί ως Πασοκτσού ζητάει εξουσία.

 

} Ο Ανδρουλάκης θα πράξει άριστα αν κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η συνεργασία του με τον Τσίπρα κάθε άλλο παρά εποικοδομητική θα είναι.

} Το ΠΑΣΟΚ όπως παλαιότερα έτσι και τώρα, μπορεί να συνεργαστεί μόνο με τη Νέα Δημοκρατία, αν ο Νίκος Ανδρουλάκης επιθυμεί  να έχει μια καλή πολιτική πορεία.

} Άλλωστε υπάρχει το παράδειγμα του Πάνο Καμένου, που το λάθος του να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, το πλήρωσε με την πολιτική του καταστροφή.

 

} Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δεν ξεκαθάρισε ακόμη τη θέση του , αν δηλαδή κρατήσει μια έδρα από την Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης όπως έκανε μέχρι τώρα, η αν τολμήσει και στερήσει μια θέση από τη Β Περιφέρεια της Αθήνας που εκλέγει 25!!! Βουλευτές.

} Αυτός που έχει πληρώσει το τίμημα μέχρι σήμερα πάντως είναι ο Παναγιώτης Κοκκόρης, αφού την έδρα του την κλέβει ο Καραμανλής.

Σχόλια