ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Χαριστέας έχει καβαλήσει επικίνδυνα το καλάμι…

  

 

} Ο πρώην παίκτης του Άρη Άγγελος Χαριστέας δήλωσε, ότι τον Οκτώβριο του 2023, θα είναι πάλι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα και συνέχισε λέγοντας πως η Βουλή μπορεί να …. Περιμένει.

} Έχουμε την εντύπωση ότι ο Χαριστέας έχει καβαλήσει επικίνδυνα το καλάμι, και θα πρέπει να κατέβει από αυτό όσο γρηγορότερα  γίνεται, για να μην χρειαστεί μεγαλύτερη… θεραπεία.

 

Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όταν βρίσκει την ευκαιρία ρίχνει τις μπηχτές σε βάρος της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Έτσι έκανε και πριν μερικές μέρες όταν ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης παρουσίαζε το Βιβλίο που έγραψε για τον Καραμανλή στη Λάρισα.

 

} Οι παρακολουθήσεις είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο Τσίπρας, γιατί το ρεπερτόριο της Αντιπολίτευσης είναι πολύ φτωχό.

} Ο κόσμος όμως ασχολείται με την ακρίβεια στα τρόφιμα, στα καύσιμα και στο ρεύμα, και ελάχιστα έως καθόλου σχεδόν με τις παρακολουθήσεις, που γίνονταν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται.

} Κουραστήκαμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι η Κυβέρνηση κινδυνεύει από τα δικά της λάθη και όχι από τα σαθρά επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η Αντιπολίτευση.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύονται να εντοπίσουν τους υποψηφίους που θα αντιμετωπίσουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα στη  Κεντρική Περιφέρεια  και τον Κώστα Ζέρβα στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

} Τα πράγματα έγιναν περισσότερο δύσκολα, όταν ο Ανδρουλάκης διαφώνησε με τον Τσίπρα για  τους υποψηφίους που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.

} Μπορεί ο Τσίπρας να προσπαθεί να παίξει παιγνίδια με τον Ανδρουλάκη, υπάρχουν στελέχη όμως του ΠΑΣΟΚ, που επιδιώκουν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

}  Τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου βολιδοσκόπησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ να την αξιοποιήσουν τόσο στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας όσο και στο αντίστοιχο του Δήμου.

} Η απάντηση της έμπειρη δημοσιογράφο ήταν η εξής: Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια, αν επρόκειτο να συμμετάσχω σε κάποιο ψηφοδέλτιο, θα προτιμούσα αυτό του Απόστολου Τζιτζικώστα, γιατί και σε αυτές τις εκλογές, η νίκη του είναι δεδομένη.

 

} Σχετικά με την περίπτωση του Δήμου, ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται να επιλέξει τον υποψήφιο, μετά τη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουμε και παραπάνω.

} Βλέπετε οι Θεσσαλονικείς δεν μασάνε από την πολιτική που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, γι αυτό και τα στελέχη είναι περιορισμένα.

Σχόλια