Ο δολοφόνος Κουφοντίνας ετοιμάζει τον διάδοχο…

  Όλες οι μέχρι τώρα Κυβερνήσεις της Ελλάδας, αντιμετώπισαν λανθασμένα κατά τη δική μας εκτίμηση την προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων.

} Χρόνια τώρα τα αεροπλάνα των Τούρκων καθημερινά σχεδόν πετούν πάνω από τα Νησιά μας, οι Κυβερνήσεις όμως αντί να τα καταρρίψουν περιορίζονται  στο στέλνουν μηνύματα διαμαρτυρίας που κανείς δεν τα λαμβάνει υπόψη του, και να επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι δεν θέλουν πόλεμο με τους Τούρκους.

} Αυτή η λανθασμένη θέση των Ελληνικών Κυβερνήσεων, έχουν αποθρασύνει τους Τούρκους, οι οποίοι κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

 

} Κανείς δεν θέλει πόλεμο όχι μόνο με τους Τούρκους αλλά με καμιά άλλη χώρα, μόνο που αυτό δεν πρέπει οι Έλληνες Κυβερνώντες να το φωνάζουν, γιατί όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, αποθρασύνουν τον Ερντογάν.

 

} Γιος του δολοφόνου Κουφοντίνα που βρίσκεται στην Ουρουγουάη, γιόρτασε την επέτειο του Πολυτεχνείου μόνος του έξω από την Αμερικάνικη  Πρεσβεία .

} Αυτό σημαίνει, πως ο δολοφόνος Πατέρας ετοιμάζει τον αντικαταστάτη τρομοκράτη, για να συνεχίσει το… θεάρεστο έργο του.

 

} Θέλουμε Τουρισμό στη Θεσσαλονίκη 12 μήνες το χρόνο δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Ζέρβας, αντιγράφοντας τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

} Μέχρι σήμερα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον για να διεκδικήσει στις Δημοτικές εκλογές το Δήμο Θεσσαλονίκης.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Κώστας Ζέρβας θα παίξει… μπάλα στην έδρα του και με δικό του διαιτητή, με αποτέλεσμα η νίκη του να θεωρείται δεδομένη.

 

} Ενδιαφέρον δεν προέκυψε και από κάποια άλλη πολιτική προσωπικότητα, και αυτό κάνει πιο εύκολη την επικράτηση στις εκλογές του Κώστα Ζέρβα.

 

} Είναι δεύτερη φορά που ο μακρυμάλλης Τσιτσιπάς που έχει καβαλήσει επικίνδυνα το καλάμι,  συμπεριφέρεται απρεπώς προς τους γονείς του.

 

} Ο Δημοσιογράφος Μανώλης Κωτάκης που έγραψε βιβλίο για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, φρόντισε να το παρουσιάσει στη Λάρισα, και είναι αρκετοί αυτοί που εκφράζουν την απορία τους για την επιλογή της Πόλης.

} Φαίνεται όμως αυτοί δεν γνωρίζουν, ότι η Λάρισα έχει δεκάδες ψησταριές και ότι ο Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να το γιορτάσει με κατσικάκι και γουρουνόπουλο στη σούβλα .

 

} Ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης επιθυμεί να συνεχίσει την πολιτική του πορεία στο Ευρωκοινοβούλιο, και περιμένει την οριστική έγκριση του Πρωθυπουργού, αν και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται.

Σχόλια

  1. Οι δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή όπως ανέφερε χαρακτηριστικά " τουλάχιστον εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές μυστικές υπηρεσίες " δείχνει τη δυναμική και τις λύσεις που είχε για την έξοδο από την οικονομική κρίση της τότε Ελλάδας..μετέπειτα κανένας πολιτικός δε κατάφερε να τον διαδεχθεί επάξια και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ρίξουν την χώρα μας στα χέρια της νέας παγκόσμιας τάξης υπογράφοντας μνημόνια υποδούλωσης και συμφωνίες παραμονής μεταναστών. Οι δηλώσεις του νην πρωθυπουργού και της προέδρου της Δημοκρατίας για λύση του δημογραφικού το δείχνουν απροκάλυπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου