Ο Αγγελούδης θέλει να γίνει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!!

 Δεν υπάρχει σωτηρία για τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι και ο Στυλιανός Αγγελούδης, ναι, ναι, ο εξ απορρήτων του Ευάγγελου Βενιζέλου, που έχει απολαύσει δεκάδες θέσεις εξουσίας λόγω αυτής της σχέσης, διακινεί στην πιάτσα ότι θα είναι υποψήφιος για τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Δεν ξέρω αν φταίει ο εγκλεισμός λόγω του Covid ή κάτι άλλο, το σίγουρο είναι ότι ο Στυλιανός, που είναι ο «αιώνιος» πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου, μία ιστορία μεταξύ γνωστών και φίλων, θέλει να γίνει Δήμαρχος Θεσσαλονίκης!

Δεν το φωνάζει, αλλά το πάει λάου λάου γιατί δεν χαρακτηρίζεται για την τόλμη του. Κάνει συναντήσεις, ζητάει γνώμες, δίνει συνεντεύξεις και συμμετάσχει σε δημόσιες εκδηλώσεις. 

Εκτός κι αν έχει πάρει εντολή από το μεγάλο Αφεντικό, τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, όπου έχει βρει επαγγελματική στέγη τα τελευταία χρόνια και δεν μπορεί να κάνει πίσω. Βεβαίως υπάρχει και το ενδεχόμενο να γουστάρει απλώς να «παίζει» το όνομα του. Είναι βίτσιο κι αυτό.

Θα επανέλθω συντόμως για το θέμα, όπως και για τα έργα και τις ημέρες του Μουσείου που έγινε με κρατικά λεφτά και διοικείται με όρους ιδιωτικού δικαίου. 

Α ρε αθάνατο ΠΑΣΟΚ!!  

Σχόλια