ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους προδότες του Σύριζα...

  

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να χτίσει την πολιτική του επιτυχία χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη και όχι μόνο.

} Τέτοιες παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο το σύστημα θα βοηθάει τους Κυβερνώντες.

} Αυτό όμως ελάχιστα ενδιαφέρει τους πολίτες, γιατί ο κόσμος έχει πρώτη προτεραιότητα την ακρίβεια, και τα Εθνικά μας θέματα με τους Τούρκους.

 

} Ακόμη, η Εφημερίδα που προσπάθησε να αναδείξει τα θέματα της παρακολούθησης είναι γνωστό ότι αποτελεί το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, γι αυτό και οι πολίτες δεν την λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους.

} Ο Τσίπρας προσπαθεί να αναδείξει το θέμα για να κολακεύσει τον Ανδρουλάκη, μήπως καταφέρει να τον πείσει να συνεργαστούν τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

} Για το θέμα αυτό εμείς προχωρήσαμε σε μια σύντομη δημοσκόπηση και διαπιστώσαμε, ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε ένα ποσοστό 80% τουλάχιστον, επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετεκλογικά, και όχι με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

} Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε, ότι για μπορέσουν να επιβιώσουν πολιτικές συνεργασίες, θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών, και κάτι δεν μπορεί να γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο θα έχει ηγέτη τον Τσίπρα.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι δεν κατάφερε να καταλάβει το χθεσινό σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

} Ενημερώνουμε τον καλό μας φίλο, ότι όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, αν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίσει να ασχοληθεί με το Δήμο Θεσσαλονίκης, μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, και με ποιον τρόπο το έχουμε επισημάνει στη χθεσινή μας θέση.

 

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι ο Τράμπ και η Μέρκελ βοήθησαν τον Ερντογάν ώστε να αποθρασυνθεί επικίνδυνα.

} Είναι μεγάλο ευτύχημα, ότι αυτοί οι δύο ηγέτες δέχθηκαν την κόκκινη κάρτα από τους πολίτες της Αμερικής και της Γερμανίας, και δεν μπορούν να παρέχουν την στήριξή τους στον Τούρκο Πρόεδρο.

 

} Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ο νικητής στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

} Αν δεν κατακτήσει τη νίκη, αυτό θα οφείλεται στα δικά του λάθη, γιατί έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ισχυρό διακομματικό ψηφοδέλτιο, αφού ο Θεοδόσης Μπακογλίδης δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές.

 

} Αν ο Γιάννης Δαρδαμανέλης δώσει τον απαραίτητο χώρο στη Γραμματέα του Ελένη Φύκα, να βοηθήσει στην επιλογή των υποψηφίων, οι πιθανότητες της επιτυχίας θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο.

} Τη θέση μας αυτή τη στηρίζουμε στο γεγονός, ότι η Ελένη Φύκα διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία σχετικά με την Αυτοδιοίκηση, γιατί υπήρξε Νομαρχιακή αλλά και Περιφερειακή σύμβουλος.

Σχόλια