Θα την βγάλει με 16χρονα για να δείξει καλή διαγωγή στον Ιβάν…

  

Μετά τους Τζίμα – Μπράντινιτς, και τον Σελιμάι θέλει να προωθήσει στην Α ομάδα ο Λουτσέσκου, δείχνοντας καλή… διαγωγή στον Ιβάν Σαββίδη, που δυσκολεύεται να βάλει το χέρι στη τσέπη για να ενισχύει την αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ.

} Μπορεί όλοι οι παραπάνω παίκτες να έχουν δείξει το ποδοσφαιρικό τους ταλέντα, ένας 16χρονος παίκτης όμως είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, και να μπορέσει να σηκώσει τη βαριά και ιστορική ασπρόμαυρη φανέλα.

 

} Όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά ταλέντα, θα ενσωματώνονται στην ομάδα διαδοχικά, σιγά-σιγά και όταν είναι κατάλληλο το κλίμα .

} Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα θα πρέπει στις μεταγραφές του Γενάρη να ενισχυθεί με κάποιους παίκτες που να είναι καταξιωμένοι αλλά και ετοιμοπόλεμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

 

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πολύ δύσκολα μπορεί να βρεθεί παίκτης που να ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

} Από τους παραπάνω προαναφερόμενους παίκτες, αυτός που κατά τη δική μας εκτίμηση μπορεί να φέρει χρήματα στο Ταμείο του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να τον πουλήσει, είναι ο Κωνσταντέλιας.

 

} Θεωρούμε ότι  για τη φετινή αγωνιστική περίοδος στόχος  για το ΠΑΟΚ είναι, να κατακτήσει μια θέση που θα τον επιτρέψει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

} Αν το στόχο αυτόν μπορεί να τον πετύχει ο ΠΑΟΚ με την σημερινή ομάδα, τότε δεν χρειάζεται να γίνουν μεταγραφές.

} Αν όμως δεν επιτευχθεί ο στόχος, αν ο ΠΑΟΚ δηλαδή δεν κατακτήσει μια θέση που θα τον οδηγήσει σε Ευρωπαϊκά παιγνίδια, τότε το πρόβλημα εκτός από αγωνιστικό θα είναι και οικονομικό.

 

} Όπως αναφέρουμε και στο χθεσινό μας σχόλιο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί τώρα ο Δικέφαλος του Βορρά διαθέτει τον Αναστασιάδη στο διοικητικό σχήμα, και ο ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ θα προσφέρει έργο και από τη θέση του… παράγοντα.

} Τα δύο… πόδια σε ένα παπούτσι θα τους βάλει ο Άγγελος, γι αυτό θα πρέπει ορισμένοι να είναι έτοιμοι να δεχθούν τον…. Έλεγχό του.

 

} Ο Αναστασιάδης πρέπει να είναι προσεκτικός και να μη κάνει το λάθος που έκανε παλαιότερα, και ήθελε όλους τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να τους ρίξει στο… καιάδα.

} Εκεί υπάρχει ο Μάκης Γκαγκάτσης, και ο μικρός που σηκώνει όλο το βάρος του ΠΑΟΚ, δεν δέχεται να τον πρήζουν τα μάζεα κάποιοι παραγοντικοί λαθρομετανάστες.

 

} Κάποιοι εξέφρασαν παράπονα λέγοντας, πως ο Κώστας Αμοιρίδης δεν στήριξε οικονομικά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά μόνο έτσι δεν είναι.

} Ο Κώστας Αμοιρίδης βάζει το χέρι τη τσέπη κάθε φορά που του ζητείται, χωρίς να σημαίνει όμως ότι μπορεί να γίνεται κάθε μέρα.

 

} Άλλωστε πρέπει να γνωρίζουν οι… παραπονιάρηδες, ότι ο Κώστας Αμοιρίδης συντηρεί την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, και είναι σοβαρός χορηγός στην ανδρική.

} Άλλωστε, όσοι δεν έχουν ασθενή μνήμη θα πρέπει να θυμούνται, ότι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει στηρίξει παλαιότερα το μπάσκετ του ΠΑΟΚ βάζοντας μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλια

 1. Πρωτοσέλιδο φέρνει τον Λουτσέσκου να δοκιμάζει τον Μιχαηλίδη στα χαφ. "Επικίνδυνος" θα πούμε εμείς είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον δημοσιοσχεσίτη Ρουμάνο προπονητή που χάνει μέρα με τη μέρα πόντους σε όλα τα επίπεδα.

  Κανένας άλλος προπονητής δεν στηρίχτηκε τόσο πολύ σε τόσες μαζεμένες αποτυχίες, εδώ και 16 μήνες. Τον έσωσε το double και η σχέση που έχει ξαναχτίσει με τον Ιβάν Σαββίδη. Ή μήπως ευθύνεται λίγο και το... συμβόλαιο;

  Προετοιμασία στην Κύπρο και ήδη ο Ρουμάνος τεχνικός προβληματίζεται για την εντεκάδα. Καλά, μην τρελαίνεστε, όταν θα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι αυτός θα προτιμήσει τα σιγουράκια του.

  Όσον αφορά τις μεταγραφές, μην ανησυχείτε όλο και κάποιος θα πουληθεί. Όσον αφορά δε, την απόκτηση ποδοσφαιριστή...το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου