Πρωτοπόρο σχέδιο Ιβάν: Αξιοποίηση των ακαδημιών του ΠΑΟΚ!!

 

 


 

Η νίκη αύριο για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης είναι μονόδρομος, και αυτό είναι ανάγκη να το καταλάβουν οι παίκτες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πάει στο βρόντο η πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού.

} Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να περάσουν το μήνυμα στους αντιπάλους, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο για τη νίκη.

} Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, ώστε να μην επιτρέψουν στην ομάδα της Τρίπολης να μείνει ταμπουρωμένη στην άμυνα.

 

} Η ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακού, σίγουρα θα βοηθήσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίξουν ελεύθερα και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στον Αστέρα Τρίπολης να σκεφθεί ότι μπορεί να κλέψει κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

 

} Το σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη είναι, δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε ο Μπότο στα μέσα της Πατρίδος του, να δημιουργήσουμε μια σταθερή ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, για τέσσερα με πέντε χρόνια τουλάχιστον.

} Ο Μπότο διέγνωσε ότι στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ ταλέντο, και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε.

} Τώρα ο καθένας καταλαβαίνει πιο είναι το σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη, και γιατί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε στην απόκτηση έμπειρων και ικανών παικτών να ενισχύσουν την ομάδα.

 

} Τι ζόρι τραβάει ο Μαρινάκης για την απόφαση της ΕΠΟ να απολύσει την υπάλληλο Ντέπυ Κοξένογλου και σκούζει τόσο πολύ;

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε επισημάνει εμείς, η εποχή που ο Ιβάν Σαββίδης έβαζε εύκολα το χέρι στη τσέπη, και αγόραζε ότι τον πρότειναν οι μάνατζερ έχει τελειώσει χωρίς επιστροφή.

} Τα χρήματα που θα διαθέτει ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ για την απόκτηση παικτών, θα τα ελέγχει πολύ προσεκτικά.

 

} Ο Μπότο εκφράστηκε κολακευτικά και για το έργο που επιτελεί ο Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ, χωρίς να δικαιολογήσει τις εμφανίσεις και την αγωνιστική πορεία της ομάδας, που κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι.

} Ακόμη αναφέρθηκε στον Ντάντα που αγωνίζεται ως δανεικός στο ΠΑΟΚ, ότι διανύει την καλύτερη σεζόν, και αυτό τον ικανοποιεί ιδιαίτερα.

 

} Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη από τον ΠΑΣ Γιάννενα και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με το δεύτερο γκολ να το επιτυγχάνει με πέναλτι που χάρισε στον… Μελισσανίδη ο Έλληνας διαιτητής Διαμαντόπουλος.

 

 } Πειθαρχική δίωξη σε Καραπαπά και ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Νίκος Μαργαρίτης.

} Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, πράγματα μετά τον αγώνα και ειδικότερα μετά την ήττα του Ολυμπιακού, ο παχύσαρκος Αντιπρόεδρος της ομάδας του Λιμανιού ξέρασε διάφορες ανοησίες, και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

} Ο ΠΑΟΚ όμως γιατί διώκεται, γιατί ο απατεώνας  Λετονός διαιτητής  τον στέρησε ένα καθαρό πέναλτι;

 

} Μαθαίνει Ελληνικά ο Μπράντον, λες και του χρόνου θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού οι εμφανίσεις του δεν δικαιολογούν την παραμονή του στην Τούμπα;

 

} Σήμερα ο ΠΑΟΚ στις 19,15΄ αντιμετωπίζει το Λαύριο στην έδρα του,  ο Άρης Λυκογιάννης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας, και θα προσπαθήσει να πάρει μια σημαντική νίκη.

Σχόλια