Χάρηκαν σε ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού;

 

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός. Σοβαροί να είμαστε. Δεν αποκλείστηκε στο Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε το καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα. Τότε αποκλείστηκε. Τώρα, απλά, ήρθε το τέλος.

Να στο κάνω σέντς. Ο Μαρτίνς κάπου φύρανε και άρχισε κάτι τρελά. Τον ξεφόρτωσε ο Μαρινάκης. Κι έφερε έναν Κάρλος Κορμπεράν. Το παλικάρι δεν κατάλαβε αν που ήρθε. Πάει κι αυτός.

Στο μεταξύ, ο Μαρινάκης αγόραζε ό,τι κυκλοφορούσε. Αφού σχόλασε τον Κάρλο, πήρε τον Μίτσελ. Και τι ήταν το ζητούμενο, ρε, μάστορα; Να προκριθεί ο Ολυμπιακός ή να φτιάξει ομάδα;

Το δεύτερο ήταν μάστορα. Να φτιάξει ομάδα. Και την φτιάχνει σιγά – σιγά. Τώρα, που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός και δεν θα έχει τον βραχνά της Ευρώπης, θα τον φτιάξει. Άλλο θέλω α σου πω.

Όλοι αυτοί που κυνηγάνε το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, πανηγυρίζουν επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός; Τους ρώτησε κανένας;

Μπελά στο κεφάλι τους απόκτησαν, μάστορα. Εκεί που είχαν ήσυχο το κεφάλι τους, ότι ο Ολυμπιακός θα έτρεχε στα Conference και θα τον βρίσκανε σκοτωμένο, αποκλείστηκε και τώρα θα τον βρίσκουν μπροστά τους και ξεκούραστο.

Και το κυριότερο; Θα φτιάξει ομάδα για το πρωτάθλημα. Μία ομάδα κι όχι δυο. Και δείχνει το πράγμα, πως πάει. Καλά το πάει.

Και να δεις ότι  την Νάντ θα κατεβάσει πιτσιρίκια ο Μίτσελ. Θ’ αφήσει στον πάγκο αυτούς που υπολογίζει για βασικούς. Κι ας χάσει. Το θέμα είναι να πάει να παίξει ξεκούραστος με τον Παναθηναϊκό.

Κι άπαξ κι πάρει αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο Φάληρο, έρχεται κι ο Ιανουάριος με τις μεταγραφές. Θα πάρει έναν σοβαρό αμυντικό, μπορεί και δυο κι έναν φορ. Και μετά, τι γίνεται, μάστορα;

Σχόλια