Γερό κομπόδεμα οι μανατζεραίοι από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ...

 

 


 

Στις πολλές ατυχίες που είχε ο ΠΑΟΚ προστέθηκε μια ακόμη, αυτή που έχει να κάνει με την αποθεραπεία του Ελ Καντουρί και οι πιθανότητες να τον χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου στο παιγνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλες!!

} Αυτό σημαίνει, ότι ο ανεπαρκής και ακατάλληλος Μαροκινός παίκτης να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα στερήσει την ευκαιρία στους Σβάμπ και Κωνσταντέλια.

 

} Διάφοροι φίλοι της στήλης μου γράφουν, τι έχεις με τον Ελ Καντουρί και τον πολεμάς σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό;

} Απολύτως τίποτα είναι η απάντηση, αλλά ένας παίκτης που είναι αργός, που είναι κακός στο ψηλό παιγνίδι καίτοι τον βοηθούν τα σωματικά προσόντα, και ακατάλληλος να οργανώσει την ομάδα, δεν πρέπει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Ειδικότερα στο παιγνίδι με την ΑΕΚ, αυτός που έχει τα στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, είναι ο Σβάμπ.

} Ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, χρήσιμοι θεωρούνται και ο Μπίσεσβαρ με τον Κωνσταντέλια, ειδικότερα ο δεύτερος.

 

} Δυστυχώς, αλλά όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που θα μπορούσαν να σηκώσουν τη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα.

} Μήπως πρέπει να μάθει ο Ιβάν Σαββίδης, πως λέγεται ο μάνατζερ που έχει ανακαλύψει ο Μπέος, και φέρνει παικταράδες στο Βόλο;

} Ακόμη η σκέψη που κυκλοφορεί στους φιλάθλους είναι, μήπως κάποιοι βγάζουν ακριβό μεροκάματο από  τις μεταγραφές, και γι αυτό συνεχίζει ο ΟΠΑΟΚ να συνεργάζεται με τον ανίκανο ή απατεώνα μάνατζερ;

 

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, πως ο ΠΑΟΚ θα φοβηθεί την ΑΕΚ γιατί θα υπάρξουν βασικές απουσίες παικτών.

} Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα καλά απέναντι στην ΑΕΚ, και αυτό θα κάνει και τώρα, γιατί κρατάει το αποθεμένο από την περίοδο που η Αθηναϊκή ομάδα με τη βοήθεια του διαιτητή Κομίνη, του έκλεψε το πρωτάθλημα.

 

} Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της για την  Εθνική Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου αναφέρει, πως όλοι πρέπει να φωνάξουμε Ζήτω το ΟΧΙ, Ζήτω η Ελλάδα.

} Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εύχεται χρόνια πολλά στην Ελλάδα, και ευχαριστεί όλους εκείνους  που με τις θυσίες του το 1940, κράτησαν ελεύθερη τη Χώρα .

 

} Σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Παλατάκι υποδέχεται τον Ιωνικό, και η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη από κάθε άλλη φορά.

} Στόχος των φιλάθλων θα είναι να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους, αλλά και να στηρίξουν οικονομική την ΚΑΕ, πριν ο Θανάσης Χατζόπουλος πετάξει λευκή πετσέτα.

} Εκτός, και αν κάποιος από το διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ, αποφασίσει να βάλει κι αυτός το χέρι στη τσέπη, για να ξεκουράσει λίγο τον Πρόεδρο.

Σχόλια