Όταν παίρνει φόρα, φόρα - κατηφόρα και ο Θεός ο ίδιος δεν τον σταματά!!

 


Σχόλια

 1. Να με συγχωρήσετε για το σχόλιο αλλά όταν καθημερινά διαβάζω δηλώσεις Λουτσέσκου, νομίζω πως ο Ρουμάνος απευθύνεται σε άτομα με νοητική στέρηση.

  Θέλουμε χρόνο, χτίζουμε αυτοπεποίθηση, μπολιάζουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά, θέλουμε συνοχή, μας λείπει η αυτογνωσία κι άλλες παπαριές με το συμπάθειο δηλαδή.

  Χειροκροτούν οι αφιλόδοξοι επικροτούν οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ.
  Αρχίζει έτσι να λειτουργεί το αφήγημα. Τα αετόπουλα, ο στρατηγός, το Μουντιάλ, ο χρόνος, ο Γενάρης, το δεκάρι, ξύστα με τον γκασμά! Να τα πρωτοσέλιδα! Να ο σανός!

  Παρά τη νίκη με τον Ολυμπιακό υπάρχουν πράγματα στην ομάδα φέτος που δείχνουν περίτρανα πως ο Ρουμάνος κάνει σοβαρά λάθη, κάνει κακή διαχείριση του ρόστερ, είναι εμμονικός και φοβάται πολύ τον Κούρτιτς γεγονός που τον αναγκάζει να μη δοκιμάζει άλλα σχήματα στο κέντρο. Σε αυτό το παραλήρημα του, έγινε εκατομμυριούχος ο μέτριος Αουγκούστο.

  Δεν είναι και δεν θα γίνει ο Λουτσέσκου του νταμπλ και φυσικά δείχνει έως τώρα σημάδια κόπωσης και κακής διαχείρισης των παιχνιδιών. Αναμένουμε τα νεότερα με Αστέρα και ΑΕΚ.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπαλλαδόρε φαίνεται πως η ομάδα βρήκε τον Αγγλο Ενινγκ .....Χθές ο Ενινγκ κατέβασε την ομάδα για να μην χάσει [πράγμα λογικό μέχρι ενός σημειου] και κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στο ΠΑΟ καθώς δεν μπορούσε να αναπτυχθεί και να απειλήσει ιδιαίτερα ο ΠΑΟ .Αλλά από την αλλη ο Αρης δεν φαινόταν ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟ πλήν μιας ή δύο περιπτώσεων γιατί απλά είχε συνταξιούχο φορ .
  Και κρατώντας τον πιο δημιουργικό παίκτη στο πάγκο δηλ τον Μανού ,δεν μπορούσε να απειλήσει ιδίως στο Β ημίχρονο .Ηρθε και η εξωφρενική αλλαγή θέσης του κώνου 1.90 ,οπότε ήρθε και έδεσε το γλυκό .
  Θα μπορούσε να πάρει το Χ αλλά δυστυχώς η μπάλα είναι ......
  Μόνο κέρδος ο Ετέμπο που δείχνει να είναι όντως παίκτης που μπορεί να ηγηθεί και να βοηθήσει την ομάδα Ο Ενίνγκ 2 φαίνεται να ζει σε άλλο κόσμο και αυτό φαίνεται με τις δηλώσεις του .
  Ο τεχνικός διευθυντής ήταν πάλι στο πάγκο για να επιβλέπει ; για να παίρνει μαθήματα προπονητικής ; γιά να δίνει οδηγίες ;
  Οσον αφορά τον ΠΑΟ έχω την άποψη ότι θα ξεφουσκώσει γιατί ναι μεν έχει καλή ομάδα ,αλλά τα αποτελέσματα είναι και λίγο λόγω φάρδους -που κι αυτό χρειάζεται .
  Ο Ενινγκ πάντως έχει καταφέρει να δυσαρεστήσει ορισμένους παίκτες με τις εμμονές του και αυτοι μάλλον θα μας αποχαιρετήσουν στη μεταγραφική περίοδο και θα μείνουμε με τα παλτουδάκια

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου