Τώρα ο Γουλιανός να μας πει λεπτομέρειες πώς πηδιέται με την Τζένη...

 


 

 

Σήμερα, μάθαμε πότε πήδηξε τελευταία φορά ο Γουλιανός την Τζένη. Ή αν το θέλετε αλλιώς, πότε πηδήχτηκε τελευταία φορά  η Τζένη με τον Γουλιανό. 

Με λίγα λόγια, ο Γουλιανός το βιολί του. Μυαλό δεν βάζει. 

Ε λοιπόν, ο λαός του Μπαλλαδόρου, θέλει λεπτομέρειες. Όχι μόνο, πότε πήδηξε ο Γουλιανός την Τζένη, αλλά και πώς την πήδηξε. Τι της έκανε και τι του έκανε. 

Ξεκίνα την περιγραφή Γουλιανέ. Ξες τώρα εσύ, που έκανες τη γυναίκα σου δημόσια ρόμπα και κοινό κτήμα όλων εδώ μέσα που μπορεί και να τραβάνε καμία μαλακία με την πάρτη της, όπως είχες προτείνει παλιότερα. 

Ξεκίνα λοιπόν. Στάση, μέρος, φορές, τι κόλπα γουστάρει η Τζένη, τι κόλπα σου κάνει!

 Και αν δεν μείνει ευχαριστημένο το Κοινό, αυτοί θα μου στέλνουνε αιτήματα τι θέλουνε να μάθουνε και εγώ θα ρωτάω.... 


Σχόλια

 1. Μπαλλαδόρε ,δεν φταίει αυτός ,αλλά η ιδιοκτησία που τον κρατάει .
  Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν φραγμοί μπρός στο χρήμα -ακροαματικότητα .Ας θυμηθούμε ότι έδινε μικρόφωνο καθημερινά στον δολοφόνο και αυτόχειρα .
  Οσοι τον ακούγαμε και είχαμε έστω και ελάχιστο μυαλό ,καταλαβαίναμε ότι ο τυπάκος είχε χοντρό πρόβλημα και χρειαζόταν θεραπεία και άμεση απομάκρυνση από το μικρόφωνο ,αλλά βλέπεις το χρήμα δημιουργεί άλλες παραμέτρους .
  Οσον αφορά τοσο αυτόν όσον και τον άλλον συμπαρουσιαστή του ΡΑΠ ,είναι άτομα που θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα μικρόφωνα ,γιατί υπάρχουν αυτοί που τους ακούν και προσπαθουν να τους μιμηθούν -κάποιοι απ αυτους βέβαια και όχι όλοι .
  Οταν έχεις τόσο μυαλό ,όσο τα ποταμίσια ψάρια ,τότε κάποιοι πρέπει να πάρουν μέτρα .

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου