Ο Κορμπεράν έσωσε τον Λουτσέσκου για το κάζο του Ηρακλείου – Ποιος θα τον σώσει αν χάσει στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό;

 


Ο Λουτσέσκου τον πήδηξε τον φράχτη από την ισοπαλία στο Ηράκλειο. Κεράκια στον Μαρινάκη και τον Κορμπεράν να ανάψει.

Έτσι είναι. Άπαξ και ο Ολυμπιακός έφευγε με το διπλό με τον Άρη, τα φώτα θα είχανε πέσει επάνω στον προφέσορα Λουτσέσκου. Που ο ΠΑΟΚ έφαγε γκολ στο ενενήντα φεύγα κι έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Όμως, ο Ρουμάνος έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Κάθεται επάνω στο παγωτό ο Ολυμπιακός και όλα καλά κι όλα ωραία. Κανένα πρόβλημα για τον Ραζβάν.

Και βλέπεις το κανάλι του Σαββίδη, να δεις τι θα πούνε για τον ΠΑΟΚ. ότι έχασε ευκαιρίες, λέει. Μάλιστα Μέχρι εκεί. Κανένα θέμα για τον Λουτσέσκου, τίποτα για το γκολ στα χασομέρια, τίποτα για τον Λουτσέσκου, που έβλεπε πανικόβλητο τον ΠΑΟΚ και δεν έκανε τίποτα.

Ο δε αρχισαββιδοτέχνης μίλαγε δέκα λεπρά για τον Ολυμπιακό, και τα λάθη του Μαρινάκη και δεν είπε τίποτα για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ. Α, επειδή ψάχνει πελατάκια από τον Παναθηναϊκό, εκθείασε, βέβαια την πρώην ομάδα του, πριν γίνει ΠΑΟΚ.

Την παραπάνω αγωνιστική, μετά την διακοπή, ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Έτσι και δεν στείλει κανέναν Βίντσιτς  ο Μπένετ για να κρατήσει δέκα λεπτά καθυστερήσεις δίχως λόγο, μέχρι να ισοφαρίσει ο Βεϊρίνια σε 2-2, δεν τον βλέπω καλά τον Ρουμάνο. Καλή του ώρα του Βίτορ Περέιρα.

Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός απολύσει και πάλι αυτόν που θα πάρει και την ξαναγλιτώσει πάλι

Σχόλια