Τέρμα τα δίφραγκα ο Ιβάν… 

Ο Λουτσέσκου το πήρε απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, και θα προσπαθήσει να λειτουργήσει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

 

} Ο Αλαφούζος έχει το χρήμα αλλά δεν έχει την ικανότητα να προχωρήσει σε δύο μεταγραφές γράφουν Δημοσιογράφοι της Αθήνας, αγνοώντας ότι έφερε παιχταράδες όπως τον Βραζιλιάνο και αυτούς που έκλεισε χθες.

} Αντίθετα με τον Αλαφούζο, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται ότι δεν έχει ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και την ικανότητα να ενισχύσει την ομάδα που τόσο πολύ χρειάζεται, γράφουν σκωπτικά  οι ίδιοι δημοσιογράφοι.

} Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω οι δημοσιογράφοι της Πρωτεύουσας, η βρήκαν την ευκαιρία να βρωμίσουν για μια ακόμη φορά τον ηγέτη του ΠΑΟΚ;

 

} Μπορεί οι ΠΑΟΚτσήδες να αισθάνονται απογοητευμένη από τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, συνεχίζουν όμως να εκφράζουν την αγάπη τους στον Ιβάν Σαββίδη.

 

} Το παλικάρι με το… πορτοκαλί μαλλί ο Πασχαλάκης έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να  διεκδικήσει κάποιο βαρύ συμβόλαιο με ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα.

} Η επιθυμία του δεν πραγματοποιήθηκε, και όπως λένε κάποιοι κολλητοί του φίλοι περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

} Όσο οι παίκτες συνεχίζουν να φοράνε κοντά παντελονάκια, έχουν ανάγκη από την προστασία σοβαρών ανθρώπων, πριν γίνουν ταπί οικονομικά.

 

} Ακόμη, όσοι παίκτες εγκατέλειψαν τον ΠΑΟΚ για να βρουν την τύχη τους σε κάποια άλλη ομάδα, το μετάνιωσαν πικρά, και τέτοιες περιπτώσεις έχουμε αρκετές.

 

 

} Οι Ρωσικές περιπέτειες με την Ουκρανία και την Ευρώπη, είναι πιθανό να έχει προκαλέσει και κάποια εμπόδια σε Ρώσους επιχειρηματίες, και σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και ο Ιβάν Σαββίδης.

} Επειδή ακούγονται διάφορα σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, ενημερώνουμε όλους αυτούς που ασχολούνται με το θέμα, ότι κανένας επιχειρηματίας δεν επένδυσε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τόσα πολλά χρήματα, όσα επένδυσε ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

} Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, τον πόλεμο που δέχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης από συγκεκριμένους παράγοντες της Αθήνας ,με στόχο να τον απογοητεύσουν και να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

 

} Δεν θα σχολιάσουμε αν ο Φερνάντες είναι καλός παίκτης, δεν μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στον τρόπο με τον οποίο τον έχασε ο ΠΑΟΚ και κατέληξε στην ΑΕΚ.

} Η αδυναμία του ΠΑΟΚ να αποκτήσει έναν παίκτη που τόσο πολύ τον ήθελε ο Λουτσέσκου, βάζει σε περίεργες σκέψεις τους Φιλάθλους.

 

} Ο Βέλγος παίκτης της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ Βαν Ντεν Ντρις  δήλωσε ότι φέτος η ατμόσφαιρα και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό.

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί Βαν Ντε Ντρις, και μακάρι η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και να κατακτήσει διακρίσεις.

 

} Ο Κώστας Αμοιρίδης, ο χορηγός της ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, τήρησε την υπόσχεση ου έδωσε, και στο χώρο όπου βρίσκεται η αντιπροσωπεία ηλεκτρικών συσκευών, δημιούργησε ένα εστιατόριο-καφέ μπαρ πολυτελείας για μερακλήδες.

} Τα πρώτα βήματα της λειτουργίας του ήταν πολύ θετικά, με τους πελάτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

} Στο στέκι αυτό ο επιτυχημένος επιχειρηματίας θα φιλοξενεί τους φίλους του και φυσικά τους πελάτες που θέλουν κάτι ξεχωριστό.

 

} Η Χαρά για τον Κώστα Αμοιρίδη είναι διπλή, γιατί εκτός από την ικανοποίησή του για το Εστιατόριο, η κόρη του τους χάρισε και εγγονάκι, γεγονός που ξετρέλανε τους Παπούδες.

Σχόλια