Τι κρύβει η συνάντηση Σαββίδη - Ζαγοράκη;

 


 

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να συναντήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη κρύβει κάποιο μυστικό, που φυσικά έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ.

} Η επιτυχημένη θητεία του Ζαγοράκη στο ΠΑΟΚ, δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ιβάν Σαββίδη, που θέλει να προχωρήσει σε κάποιες γενναίες αλλαγές.

} Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα της συνάντησης, εμείς όμως γνωρίζουμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν επιθυμεί να εμπλακεί πάλι με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, γιατί έχουν αλλάξει οι στόχοι του.

 

} Έχει διάθεση να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί όμως να αναλάβει διοικητικές ευθύνες, γιατί ο κύκλος του στην πολιτική δεν έχει κλείσει.

 

} Το παιγνίδι και το αποτέλεσμα  με τον Παναθηναϊκό , θα δρομολογήσει εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ, και οι ψίθυροι που ακούγονται θα γίνουν φωνές.

} Παρά την αγάπη που τρέφουν οι φίλαθλοι στον Ιβάν Σαββίδη, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βλέπουν την ομάδα τους να φιγουράρει στην τέταρτη θέση πίσω από τον Άρη.

} Εκτός κάποιων εξαιρέσεων, οι παίκτες που επανδρώνουν τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι οι χειρότεροι των τελευταίων ετών, ανεξάρτητα αν οι δημοσιογράφοι δεν το γράφουν.

 

} Το γιατί οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κρατούν αυτή τη θέση, είναι λίγο πολύ γνωστό στους φιλάθλους.

 

} Παρά το βαρύ καθημερνό του πρόγραμμα, ο δημιουργός της Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, βρήκε το χρόνο και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

} Ο Κώστας Αμοιρίδης στηρίζει οικονομικά την ομάδα, και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να έχει μια καλή αγωνιστική πορεία.

 

} Η Ελβετία, η ανεξάρτητη Δημοκρατική Ευρωπαϊκή Χώρα, απαγορεύει στους παίκτες να πανηγυρίζουν με τον Αλβανικό αετό.

} Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει αυτή η ευαισθησία, και αφήνουν τους Αλβανούς να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς κανένα έλεγχο και να προκαλούν τους πολίτες.

 

} Κάποιοι εκφράζουν την απορία τους, γιατί το ενδιαφέρον των πολιτών προς τις Αθλητικές Εφημερίδες έχει περιοριστεί σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό.

} Πέρα από το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ενημέρωση γίνεται από το διαδίκτυο, είναι γεγονός ότι οι Εφημερίδες έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, γιατί οι δημοσιογράφοι του γραφτού τύπο, βρίσκονται εκτός… κλίματος εδώ και μερικά χρόνια.

} Κάποιοι από αυτούς έχουν εκμαυλιστή από τους ηγέτες των ομάδων, και κάποιοι άλλοι έχουν γίνει οπαδοί των ομάδων τους.

 

} Η Εθνική μας ομάδα υπέστη τραγική ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου, που διέθετε γρήγορους και δυνατούς παίκτες, που υπερτερούσαν σε όλα τα σημεία έναντι των παικτών της Εθνικής Ελλάδας.

} Πως όμως μπορεί να έχει κάποιος απαιτήσεις από την Εθνική μας, όταν στις ομάδες αγωνίζονται ελάχιστοι Έλληνες παίκτες;

} Τις δικές του ευθύνες έχει και ο προπονητής της Εθνική μας, ο οποίος πελαγωμένος από την εμφάνιση της ομάδας προχώρησε σε άστοχες επιλογές.

 

} Η Εθνική Κύπρου έχοντας δύο γρήγορους παίκτες στην επίθεση και παίζοντας με αντεπιθέσεις, έκανε ότι ήθελε τους αργούς αμυντικούς της Εθνικής Ελλάδας.

 

} Την ήττα γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιγνίδι στην Καρδίτσα, προκαλώντας προβληματισμό στον Λυκογιάννη.

} Όταν ο Άρης Λυκογιάννης επέλεξε για τη θέση του ψηλού τον 40χρονο Μαργαρίτη, έπρεπε να γνωρίζει τις συνέπειες της επιλογής του.

Σχόλια