ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Όταν οι πισωγλέντηδες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα…

 


 

Σχολική επιτροπή που… συμπτωματικά ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να απομακρυνθούν από τις αίθουσες των Σχολείων οι ήρωες του 1821 όπως και οι εικόνες του Χριστού, και στη θέση τους να τοποθετηθούν οι… σύγχρονοι ήρωες, Φύσσας-Γρηγορόπουλος και Ζακ Κωστόπουλος.

} Οι… πελάτες του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να επιβάλλουν ένα επικίνδυνο καθεστώς και να αλλάξουν την ιστορία της Χώρας μας.

} Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες, και θα  πρέπει οι αρμόδιοι να βάλουν φρένο στους… προοδευτικούς του «κώλου».

 

} Η φήμη που κυκλοφόρησε , ότι ο Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές, προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στα Social media.

} Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Καπουτζίδης δηλώνοντας ότι δεν έχει καμιά όρεξη να ασχοληθεί με την πολιτική και καμιά όρεξη να ενταχθεί σε κανένα κόμμα, και συνεχίζοντας ανέφερε πως ανήκει μόνο στις γάτες του και πουθενά αλλού.

} Αυτά συμβαίνουν στη Δημοκρατική Ελλάδα, όταν οι πισωγλέντηδες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, ο αριθμός αυτών που τους αρέσει να τους σπρώχνουν από πίσω αυξάνει συνεχώς, και θα πρέπει όχι μόνο να προβληματίσει αλλά και να ανησυχήσει τους αρμόδιους.

} Οι θεωρίες του τύπου,  ο καθένας μπορεί να διαθέτει το σώμα του όπως γουστάρει, χρησιμοποιούνται από τους τρύπιους ο αριθμός των οποίων συνεχώς μεγαλώνει.

 

} Αγαπητέ μου, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τραγικά λάθη ως Κυβέρνηση ζητώντας να μείνουν ανοιχτά τα σύνορα, και συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη και ως Αντιπολίτευση.

} Σχετικά με τους 38 λαθρομετανάστες στον Έβρο, συμπορεύθηκε με τον Ερντογάν και άσκησε κριτική στη Κυβέρνηση, γιατί δεν προστάτευσε αυτούς που είχαν περάσει στον Ελληνικό χώρο.

} Στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε ότι οι λαθρομετανάστες βρίσκονταν σε Τουρκικό έδαφος, αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν το σθένος να ζητήσουν ούτε ένα συγνώμη.

 

} Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας επιμένει, ότι ήδη έχει εξασφαλίσει για τις επόμενες εκλογές το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία.

} Εμείς έχουμε διαφορετική ενημέρωση, αλλά και αν ακόμη το χρίσμα το δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό Δήμαρχο, ο Κώστας Ζέρβας πιστεύει πως εξασφαλισμένη την επιτυχία;

} Θυμίζουμε στον Κώστα Ζέρβα, ότι παλαιότερα και ο Σαμαράς είχε δώσει το χρίσμα στον Ιωαννίδη, ο Τζιτζικώστας όμως τον πήρε παραμάζωμα και πήρε άνετα τη νίκη στις Περιφερειακές εκλογές.

 

} Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς θα διεκδικήσει το Δήμο και στις προσεχείς εκλογές, για να τις κερδίσει όμως θα πρέπει να περιορίσει τα λάθη του.

} Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Γιάννης Δαρδαμανέλης προσπαθεί να θεραπεύσει ένα σοβαρό πρόβλημα που κληρονόμησε από τους προκατόχους του.

} Αυτό δεν σημαίνει όμως πως και ο ίδιος δεν έχει κάνει τα δικά του λάθη, που δεν περνούν απαρατήρητα από τους πολίτες.

 

} Κάποιες υπηρεσίες του Δήμου χωλαίνουν σοβαρά και θα πρέπει να αλλάξουν φιλοσοφία, γιατί χαλάνε την εικόνα του Δημάρχου.

} Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης είχε την τύχη η την ικανότητα δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, να έχει  δίπλα του την Ελένη Φύκα.

} Η Ελένη Φύκα έχει την απαραίτητη εμπειρία στα διοικητικά πράγματα αλλά και την ικανότητα να μυρίζεται τους απατεώνες από πολλά χιλιόμετρα μακριά.

 

Σχόλια