Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να το πάρει απόφαση ότι η ομάδα θα πορευτεί με αυτό το υλικό...

 


 

 

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, υπέστη διασυρμό από την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας, που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα.

} Ο Γιάννης Ατεντοκούνμπο πέτυχε πάλι πάνω από 30 πόντους, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

} Η διαφορά ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Γερμανίας με τους αντίστοιχους της Ελλάδας ήταν, ότι οι πρώτοι γυάλιζε το μάτι τους μέσα στο γήπεδο, ενώ οι δεύτεροι περίμεναν να πάρει τη νίκη μόνος του ο Γιάννης.

 

} Κάποιοι βιάστηκαν να καβαλήσουν το καλάμι, και περίμεναν τους Γερμανούς για να τους προσγειώσει.

 

} Μετά την απόκτηση του Φαν Βέερτ από το Βόλο, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Φερνάντες που διεκδικούσε  ο ΠΑΟΚ.

} Αυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να ξοδέψει χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας, και καλά θα κάνουν ορισμένοι ρομαντικοί να το πάρουν απόφαση.

} Έστω και με κάποια καθυστέρηση οι φίλαθλοι πρέπει να το πάρουν απόφαση, πως ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί στο πρωτάθλημα με το υπάρχoν υλικό, και ο… Θεός να βάλει το χέρι του.

 

} Είναι ανέκδοτο να μιλάνε σε μας για ξένους διαιτητές, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, όταν εμείς ήμασταν οι πρώτοι που θέσαμε το αίτημα.

 

} Κάποιοι όψιμοι παράγοντες της ΚΑΕ ενοχλήθηκαν από την προχθεσινή μας θέση, σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους απέναντι στο Νίκο Βεζυρτζή, τον Βασίλη Οικονομίδη και άλλους παράγοντες που έχουν προσφέρει στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Επαναλαμβάνουμε και επιμένουμε, ότι η πρώτη σειρά των καθισμάτων στο παλατάκι, πρέπει να φιλοξενεί τους πρώην Προέδρους που αναφέρουμε παραπάνω, και όχι κάποιους… λαθρομετανάστες.

 

} Σταθερή αξία αποτελεί η ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία μπορεί να διεκδικήσει διακρίσεις, χωρίς να κάνει οικονομική υπέρβαση.

 

} Αγαπητέ, αποφεύγουμε να σχολιάσουμε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, γιατί απλά έχει καταντήσει ανέκδοτο.

} Τρία και πλέον χρόνια περιμέναμε να ξεμπλοκαριστεί το Προεδρικό Διάταγμα, και όταν συνέβη αυτό, τότε προέκυψαν κάποια άλλα εμπόδια προκαλώντας οργή στο κόσμο του ΠΑΟΚ.

} Αυτός ήταν και ο λόγος, που όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από τα περίπτερα του ΠΑΟΚ, δεν έδειξε ενδιαφέρον κανείς να τον καλωσορίσει.

 

} Αυτές είναι σοβαρές ευθύνες που ανήκουν στην Κυβέρνηση, πολύ φοβόμαστε όμως πως τις δικές του ευθύνες για την καθυστέρηση, έχει και ο Ιβάν Σαββίδης.

 

} Καλέ μου φίλε, αν εξαιρέσουμε τον Δανό Άρνεσεν που έφερε κάποιους αξιόλογους παίκτες στο ΠΑΟΚ, κανένας άλλος τεχνικός διευθυντής δεν δικαιολόγησε την θέση του.

} Σε ότι αφορά τον Μπότο, αυτός ήρθε στο ΠΑΟΚ να χαλαρώσει, γιατί γνώριζε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στη τσέπη.

} Σχετικά με τη θέση του Λουτσέσκου, είναι πολλά τα λεφτά του συμβολαίου του, και δεν τον παίρνει να κάνει το δύσκολο.

 

Σχόλια

  1. Βάζεις το ραδιόφωνο να σκούζει και κλείνεις τα μάτια σου. Λήγει η μεταγραφική περίοδος. Οργασμός σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη. Κι εσύ ακούς... Κούρτιτς, Βιερίνια, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Καντουρί.

    Καληνύχτα ΠΑΟΚ.

    Stelios

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου