ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Μητσοτάκης έχει οδηγήσει σε δύσκολη θέση τον Ερντογάν...

  

Ο πόλεμος που δέχεται από την Αντιπολίτευση η Κυβέρνηση είναι περίεργος, και δεν δικαιολογείται από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον.

} Ο Ανδρουλάκης χωρίς να το αντιλαμβάνεται παίζει το παιγνίδι του Τσίπρα, που αφού τα έκανε μαντάρα τέσσερα χρόνια, θέλει να ξανακυβερνήσει .

} Τα σοβαρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν τον Ανδρουλάκη να αλλάξει πολιτική κατεύθυνση, γιατί αν συνεχίσει με την ίδια  λανθασμένη πολιτική πολύ σύντομα θα εισπράξει το τίμημα.

 

} Το Εθνικό Πρόβλημα με την Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το αντιμετωπίζει με επιτυχία, και αυτό προκύπτει από τον εκνευρισμό που επικρατεί στους Τούρκους.

} Ποτέ μέχρι σήμερα  ο Ερντογάν δεν ήρθε σε τέτοια δύσκολη θέση, όπως τον οδήγησε ο σημερινός Πρωθυπουργός.

} Η Ευρώπη και η Αμερική γνωρίζουν πλέον το διπλό παιγνίδι του Τούρκου Προέδρου, όπως Και τη φιλία που έχει αναπτύξει με τον Πούτιν.

 

} Κανείς δεν έχει απαίτηση από την  Αντιπολίτευση να δώσει τα εύσημα στην Κυβέρνηση για τους εύστοχους χειρισμούς στο Εθνικό μας θέμα με την Τουρκία.

} Κανείς όμως και δεν περιμένει από την Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθεί χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους, να απαξιώσουν το έργο της Κυβέρνησης.

 

} Τεράστιο είναι το έργο που έχει παράσχει τις δύο τελευταίες θητείας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

} Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να απορροφήσει όλα τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, πραγματοποιώντας σημαντικά έργα στη περιοχή.

} Κανένας άλλος Περιφερειάρχης δεν κάλυψε σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ και όχι μόνο.

 

} Κάποιοι σχολιάζουν το έργο του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νίκου Ιωάννου, χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν τη θέση τους με στοιχεία.

} Το γεγονός  ότι ο Εκτελεστικός Γραμματέας έχει την ευθύνη για δύο περίπου χιλιάδες υπαλλήλους, αυτό και μόνο τον καταξιώνει.

 

} Σε ότι αφορά τη συνεργασία του Εκτελεστικού Γραμματέα με την Αναπληρώτρια Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Νανά Αηδονά, αυτή είναι εξαιρετική από κάθε άποψη.

} Κάποιοι διέρρευσαν ότι η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να την ξεκουράσει, γιατί το βάρος που σηκώνει είναι πολύ μεγάλο.

} Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το τεράστιο βάρος που σηκώνει η Νανά Αηδονά, και αυτό που πρώτος το αναγνωρίζει είναι ο Περιφερειάρχης.

 

} Οι αντοχές όμως της Νανάς Αηδονά είναι απεριόριστες, και σε καμιά περίπτωση θα ζητούσε ξεκούραση όπως σαλιαρίζουν κάποιοι τύποι.

 

Σχόλια