ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Από το σκιάχτρο την Τασία με τα ανοιχτά τα σύνορα για να εισρέουν ανενόχλητοι οι λαθρομετανάστες...

  

Ο ένας μετά τον άλλο οι Αρχηγοί της Αντιπολίτευσης ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για να εκφωνήσουν τις καθιερωμένες  ομιλίες τους στη ΔΕΘ.

} Κανείς όμως από αυτούς δεν ενδιαφέρθηκε να πιέσει την Κυβέρνηση, που προκλητικά αγνοεί την Πόλη προκαλώντας τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

 

} Το ενδιαφέρον του Τσίπρα περιορίζεται στο να δημιουργήσει  γραφείο, και να το στελεχώσει με τον Νοτοπούλου.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί το γραφείο για τα μάτια του κόσμου, γιατί καμιά αρμοδιότητα δεν είχε και εξακολουθεί να μην έχει.

 

} Ο Αλέξης διέπραξε ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος της Θεσσαλονίκης, μετατρέποντας το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, σε Υφυπουργείο Εσωτερικών.

} Η σημερινή Κυβέρνηση το διατήρηση ως Υφυπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που προσβάλει τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέπραξε ένα ακόμη ατόπημα, γιατί δεν προχώρησε στην κατάργηση της Αποκεντρωμένης διοίκησης, όπως όφειλε και είχε υποχρέωση να πράξει.

 

} Αυτά είναι λίγα από τα στοιχεία που δείχνουν, ότι τόσο η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και αυτή της Νέας Δημοκρατίας, αγνόησαν την Θεσσαλονίκη και τους Πολίτες της.

 

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, το πολιτικό τοπίο για τον Θοδωρή Ζαγοράκη ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

} Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρωβουλή, δεν γνωρίζουμε ποιες είναι όμως οι προθέσεις του Πρωθυπουργού γιατί ακούγονται διάφορα.

} Κάποιοι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη πιστεύουν ότι μια καλή επιλογή θα είναι, να πάρει το χρίσμα ο Ζαγοράκης για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

} Τα πράγματα εκεί όμως είναι λίγο έως πολύ μπερδεμένα, γιατί εκτός από τον Κώστα Ζέρβα, υπάρχουν και άλλοι που διεκδικούν το χρίσμα, και βρίσκονται κοντά στην αυλή του Πρωθυπουργού.

 

} Αγαπητέ μου καμιά άλλη Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να προστατέψει τα συμφέροντα της Χώρας, όπως η σημερινή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Δεν πρέπει να ξεχνάμε την επιθυμία της Τασίας να αφήσουν ανοιχτά τα σύνορα, για να μπορούν οι λαθρομετανάστες να περνούν με άνεση τα σύνορα της Χώρας μας.

} Μια τέτοια πολιτική θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα, γιατί θα είχε γεμίσει η Χώρα μας με εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Σχόλια