Μικρή ομάδα ο ΠΑΟΚ…

  

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ πέτυχε την ισοφάριση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σε έκανε ακόμη παιγνίδι έδειξε ότι είναι μικρή ομάδα.

} Εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται στο ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει με τις εμφανίσεις τους, ότι δεν είναι ικανοί να φοράνε την ασπρόμαυρη φανέλα.

} Οι αδυναμίες της ομάδας φέτος όχι μόνο δεν περιορίστηκαν αλλά μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο, γεγονός που εξοργίζει τον κόσμο.

 

} Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ότι το φετινό έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ, είναι το χειρότερο που είχε ποτέ η ομάδα.

} Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι ο Λουτσέκου δεν έχει τις δικές του ευθύνες, ο οποίος συνεχίζει να χρησιμοποιεί παίκτες που έχουν αποδείξει ότι η ακατάλληλοι να φοράνε τα βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ, και ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Ελ Κανουρί.

 

} Όλες οι μεγάλες ομάδες του Λεκανοπεδίου ενισχύθηκαν την περίοδο των μεταγραφών, πρωταγωνιστικό ρόλο όμως έπαιξε ο Παναθηναϊκός.

} Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε φέτος ο Παναθηναϊκός έγιναν βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου, και κατάφερε να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας.

 

} Αρκετές μεταγραφές πραγματοποίησε και ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο, με αποτέλεσμα να μην καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας.

} Η ΑΕΚ πραγματοποίησε λιγότερες μεταγραφές αλλά ήταν όλες σχεδιασμένες, και ενισχύθηκε η ομάδα εκεί που πονούσε περισσότερο.

} Ο Άρης είχε περιορισμένη δραστηριότητα, αλλά απέκτησε παίκτες που είχε ανάγκη η ομάδα, και όχι παίκτες για… χειροκρότημα.

 

} Αφήσαμε τελευταίο τον… φουκαρά τον ΠΑΟΚ όπως λέει και ο σοφός Νικόλας, γιατί για τον δημοφιλή σύλλογο του Βορρά, η φετινή μεταγραφική  περίοδος ήταν η πιο φτωχή.

} Μακάρι οι… ειδικοί να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών, εμείς όμως έχουμε διαφορετική άποψη.

} Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος κάθε χρόνο να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα δεν ενισχύθηκε σε κάποιες θέσεις που είχε ανάγκη, με αποτέλεσμα η αδυναμίες της να είναι εμφανής.

 

} Άλλωστε, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Βουλγαρική ομάδα από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες έδειξε πόσο μεγάλες είναι οι αδυναμίες του.

 

} Αρκετές φορές έχουμε εκφράσει αρνητική θέση για το   στενό συνεργάτη του Θανάση Χατζόπουλο Βασίλη Τριλυράκη.

} Πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές μας ενημερώνουν, ότι ο Τριλυράκης προσφέρει θετικό έργο και έχει μεγάλη συμμετοχή στη καλή λειτουργία της ΚΑΕ.

} Εμείς όπως σχολιάζουμε τις λανθασμένες αποφάσεις της Διοίκησης, δεν έχουμε καμιά δυσκολία να επαινέσουμε και εκείνες που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

} Με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο πρώην παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Σταύρος Σαράφης.

} Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Βρίσκεται κοντά στον βετεράνο Σταύρο Σαράφη, και εύχεται να ξεπεράσει το πρόβλημα Υγείας που προέκυψε.

} Περαστικά ευχόμαστε κι εμείς στον Σταύρο Σαράφη, που ως  παίκτης έδειξε τις τεράστιες ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το εξαιρετικό ήθος του.

 

} Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για κεντρικό επιθετικό, όταν ο Τσόλακ που δεν βρίσκονταν στα αγωνιστικά πλάνα του Λουτσέσκου, σκοράρει σε κάθε παιγνίδι στη νέα του ομάδα.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Περιστερίου με σκορ 91-73 προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

} Φαίνεται πως κάποιες επιλογές παικτών δεν ήταν και τόσο εύστοχες, ανάλογα με τα χρήματα φυσικά που διετέθησαν.

Σχόλια