Μέτρια εμφάνιση, φτωχή νίκη και ο Κοτάρσκι στο νοσοκομείο...

 

 


 

Ο ΠΑΟΚ μετά από μια ακόμη μέτρια εμφάνιση, κατάφερε να πάρει μια φτωχή νίκη απέναντι στη Λαμία με 1-0.

} Το δικό μας συμπέρασμα είναι, πως αν ο ΠΑΟΚ δεν ενισχυθεί με την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, ένα δεκάρι και ένα κεντρικό επιθετικό, θα υπάρξουν σοβαρές αναταράξεις.

 

} Σχετικά με τον διαιτητή είχαμε προβλέψει ότι ο Τσαγκαράκης θα τα κάνει μαντάρα και δικαιωθήκαμε.

} Επέτρεψε στους παίκτες της Λαμίας να παίξουν σκληρά, με αποτέλεσμα να στείλουν στο Νοσοκομείο τον Τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

} Μετά και από αυτή την τραγική διαιτησία, οι ξένοι διαιτητές στο πρωτάθλημα κρίνονται απαραίτητοι, γιατί διαιτητές τύπου Τσαγκαράκη, ξεφτιλίζουν του ποδόσφαιρο.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να περιορίσει τις σπατάλες στο μεταγραφικό κομμάτι, γιατί είναι αλήθεια ότι η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί μέχρι τώρα, είναι αρκετά μεγάλη.

} Μέσα στα δέκα περίπου χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία του ΠΑΟΚ, διάφοροι… ειδικοί που ο ίδιος έχει επιλέξει, έχουν κουβαλήσει στην ομάδα ένα κάρο μετριότητες που έχουν πληρωθεί πανάκριβα.

} Αυτός ως γεγονός ανάγκασε τον Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει διοικητική φιλοσοφία, και να βάλει φρένο σε όλους αυτούς που εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα, έφεραν στο ΠΑΟΚ ότι σκάρτο υλικό υπήρχε στην αγορά.

 

} Άλλωστε η επιλογή του Μπότο εκτός των άλλων ήταν, και να προστατέψει τον ΠΑΟΚ από το παιγνίδι κάποιων μάνατζερ, που ήθελαν να αυξήσουν τη δική τους αμοιβή, αδιαφορώντας για την ικανότητα των παικτών που πρότειναν να φορέσουν την ασπρόμαυρη φανέλα.

} Ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να περιορίσει τις σπατάλες, προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα έξοδα της ΠΑΕ, γεγονός που ορισμένοι δυσκολεύονται να καταλάβουν .

 

} Αν προκύψει ενδιαφέρον από κάποιο σοβαρό επενδυτή, είμαστε αποφασισμένοι να πουλήσουμε την ΚΑΕ, εκμυστηρεύθηκε σε κάποιο φίλο του ο Τρυλιράκης.

} Ένα τέτοιο ενδιαφέρον δύσκολα υπάρξει, γιατί το μπάσκετ αν εξαιρέσουμε τις δύο ομάδες του Λεκανοπεδίου Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έχει απαξιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

} Γι αυτό όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προστατέψουν τον Θανάση Χατζόπουλο, που έχει το κουράγιο να βάζει το χέρι στη τσέπη.

 

} Ο Φερνάντες λίγο πριν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, βοήθησε την ομάδα του Βόλου να πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό.

} Μόνο που όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Ισπανός παίκτης δεν θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για να την τιμήσει όπως ο ίδιος δήλωσε. Το εμπόδιο είναι ο μάνατζέρ του.

 

} Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, και επιθυμεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο… Παππάς ο Σπάθα, και άλλοι βρωμιάρηδες της διαιτησίας.

} Για τη διαιτησία του Βούλγαρου Καμπάκοφ διαμαρτύρεται και η ΑΕΚ, αλλά οι καθηγητές διαιτησίας διέγνωσαν ότι τα δύο πέναλτι που έδωσε  υπέρ του Παναθηναϊκού ήταν δικαιολογημένα.

 

} Το βαρύ συμβόλαιο του Λουτσέσκου ενοχλεί τον Ιβάν Σαββίδη, και αν μπορούσε να το σπάσει, θα το έκανε με μεγάλη ευκολία.

 

} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Πρωθυπουργό όταν πέρασε από τα περίπτερα του Δικεφάλου, κανείς δεν πήγε να τον καλωσορίσει.

} Αυτό οφείλεται στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, αλλά και τον δεσμό του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μαρινάκη.

 

Σχόλια