ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι δημοσκοπήσεις κρατούν ενωμένη τη ΝΔ...

 


 


 

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ χωρίς καμιά αμφιβολία ήταν  επιτυχημένη, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τσίπρα.

 

} Από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο και τα όσα είπε για τον Ανδρουλάκη, προβλημάτισαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

} Δεν ανέχομαι να μας λένε ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Τσίπρας ως Πρωθυπουργός τα έκανε μαντάρα, ήταν η δήλωση ενός στελέχους της Θεσσαλονίκης.

 

} Όσοι περίμεναν ότι μετά την ομιλία του Καραμανλή στην Κρήτη, και την κριτική που άσκησε στην Κυβέρνηση σχετικά με την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, ο πρώην Πρωθυπουργός θα κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

 

} Ο Κώστας Καραμανλής όχι μόνο έδωσε το παρόν στην ΔΕΘ, αλλά χειροκρότησε όρθιος και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν χρησιμοποίησε την εύστοχη ατάκα για τον Ερντογάν.

} Στην πρώτη σειρά μαζί με τον Κώστα Καραμανλή ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς, που το βράδυ διασκέδασαν μαζί σε ψαροταβέρνα της Πόλης.

} Όσο η Νέα Δημοκρατία θα προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, Τα στελέχη της παράταξης θα είναι ενωμένα.

 

} Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προχωρήσει στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, έχει προβληματίσει φίλους και αντιπάλους.

} Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και δεν θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό, ενόχλησε κάποιους που είχαν ράψει μαύρα κουστούμια για την… ορκωμοσία  τους.

} Το θλιβερό είναι , ότι μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και κάποιος Βουλευτής από την Θεσσαλονίκη, που έφαγε παραμύθι από ορισμένους… αυλικούς.

 

} Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αρκετές φορές βρέθηκε στο σπίτι του Περιφερειάρχη, προκειμένου να αποφασίσουν για κάποια σοβαρά θέματα.

} Εκείνο για το οποίο δεν ανησυχεί ο Περιφερειάρχης είναι για την λειτουργία της οικονομικής Επιτροπής, και αυτό γιατί εκεί υπάρχει η Νανά Αηδονά στην Προεδρία, και γιατί έχει δίπλα της την στενή συνεργάτιδά της Κατερίνα Καμπανού, που δίνει λύσεις εκεί όπου απαιτούνται.

} Η Αναπληρώτρια και η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, όλα αυτά χρόνια προσπάθησε και κατάφερε να προστατέψει τόσο τον σημερινό όσο και τον προηγούμενο Περιφερειάρχη.

 

} Η συνεργασία ανάμεσα στην Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, και της Προϊσταμένης του Τμήματος Κατερίνα Καμπανού είναι άψογη, γι αυτό και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο.

} Μπορεί κάποιοι όταν διαβάσουν το συγκεκριμένο σχόλιό μας να ενοχληθούν, αυτό όμως εμάς τουλάχιστον ελάχιστα μας ενδιαφέρει.

 

Σχόλια

  1. Η συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά στη ψαροταβέρνα Βράχος μια μέρα πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει τι αλλαγές θα υπάρξουν μετά τις εκλογές στη παράταξη..η δεξιά ΝΔ των πρώην πρωθυπουργών κατάντησε παρακλάδι αριστερής νοοτροπίας με τις πολιτικές του νυν πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου