Ο ΠΑΟΚ πληρώνει κάθε χρόνο τον σχεδιασμό των ανειδίκευτων "εδικών" του...

 


 

Σε ένα ακόμη παιγνίδι μέσα στην Τούμπα με μια μικρομεσαία ομάδα όπως χαρακτηρίζεται η Λαμία, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι πήρε τη νίκη με το γνωστό σκορ 1-0, ήταν τραγική.

} Οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, οφείλονται στον λανθασμένο σχεδιασμό της ομάδας, και στις λανθασμένες επιλογές των… ειδικών.

 

} Όταν όλες οι ομάδες ενισχύονται, ο ΠΑΟΚ εδώ και ένα περίπου μήνα έχει κολλήσει στον Φερνάντες του Βόλου, που τελικά αρνήθηκε να υπογράψει.

} Έτσι, μετά την αποτυχημένη συμφωνία με τον Φερνάντες , ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου παίκτη, Φάμπιο Μάρτινς.

 

} Θα το επαναλάβουμε όσες φορές ακόμη χρειαστεί, αν ο ΠΑΟΚ δεν ενισχυθεί με την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, η αγωνιστική πορεία της ομάδας κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θα είναι.

} Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με έναν επιτελικό παίκτη, ένα δεκάρι δηλαδή, όπως και η απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού, είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ.

 

} Από τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν, αυτοί που έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν τη βαριά ασπρόμαυρη φανέλα, κατά τη δική μας εκτίμηση είναι ο Τερματοφύλακας Κοντάρσκι, ο Ντάτα που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, και ο Γερμανός Νάρι που δείχνει μεγάλη αγωνιστικότητα, αλλά και ότι αρκετά τσαπατσούλης.

} Με τους παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για διακρίσεις, και αυτό το έδειξε στο Ευρωπαϊκό παιγνίδι με την Βουλγαρική ομάδα, αλλά και με τις εμφανίσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

 

} Ένας ακόμη Έλληνας διαιτητής τα έκανε μαντάρα στην Τούμπα, και με τα σοβαρά λάθη που διέπραξε δικαιώνει εκείνους που εκφράζουν την επιθυμία τους λέγοντας, όταν και για τα φιλικά παιγνίδι πρέπει να καλούνται ξένοι διαιτητές.

} Ο Τσαγκαράκης έκανε ότι μπορούσε στην Τούμπα για να δικαιώσει τον… Πατέρα του, ο οποίος επανειλημμένα είχε κατακρεουργήσει τον ΠΑΟΚ, για να ευνοήσει τον Ολυμπιακό, με τους φίλους τους Δικεφάλου να φωνάζουν το σύνθημα (Τσαγκαράκη είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα).

} Ο διαιτητής από την Κρήτη επέτρεψε το σκληρό παιγνίδι της Λαμίας όπως και τις χωρίς λόγο διαμαρτυρίες, με αποτέλεσμα να στείλουν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στο Νοσοκομείο χτυπώντας στο κεφάλι.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης σχετικά με την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ έδειξε τις προθέσεις του, και όσοι δεν πήραν το μήνυμα, το πρόβλημα είναι δικό τους.

} Οι προσπάθειες που καταβάλει ο Μπότο και ο Λουτσέσκου για να πείσουν τον Ιβάν Σαββίδη να βάλει το χέρι στη τσέπη, μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν ήταν αρκετές.

 

} Ακούμε συχνά-πυκνά κάποιους παράγοντες να ενδιαφέρονται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, και όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις βάζουν τα γέλια.

} Πως μωρέ θα αποκτήσει αξιοπιστία το ποδόσφαιρο, όταν ασχολούνται παράγοντες τύπου Κασναφέρη, που το έχουν βρωμίσει όσο κανένας άλλος;

} Ο πιο βρωμιάρης διαιτητής που πέρασε από το χώρο της διαιτησίας, εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του σε διάφορες ομάδες, προκαλώντας με την συμπεριφορά του.

} Αυτό έκανε και την Δευτέρα στην Τούμπα για να δικαιολογήσει το μισθό του, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει παράγοντες και φιλάθλους.

 

} Είναι γεγονός ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, και συνεχίζει να απαξιώνεται, εκτός από τις δύο ομάδες που διαθέτουν φορτωμένους επενδυτές.

} Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος προσπαθεί και του αξίζουν πολλά μπράβο, κατά τη δική μας εκτίμηση όμως προσπαθεί λανθασμένα και πληρώνει ακριβά το… μάρμαρο.

} Κάποιοι στενοί συνεργάτες του Θανάση Χατζόπουλου φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ αυτούς που το τίμησαν και το σήκωσαν στα ύψη, με αποτέλεσμα να μην είναι καλό το κλίμα στη μπασκετική οικογένεια.

 

} Παράγοντες με την εμβέλεια ενός Νίκου Βεζυρτζή, ενός Βασίλη Οικονομίδη και άλλων, δεν μπορεί να τους απαξιώνει ο όψιμος παραγοντικός Αστέρας Τριλυράκης.

} Αυτούς τους δύο όπως και αρκετούς άλλους, θα έπρεπε η διοίκηση της ΚΑΕ να τους υποχρεώσει να δίνουν το παρόν στο παλατάκι, και όχι να τους απαξιώνει και να τους σχολιάζει αρνητικά. 

Σχόλια