Πρόδωσε την οικογένεια Σαββίδη και απολύθηκε ο Αρωνιάδης. Γάμπριζε...με λάθος πρόσωπο!!

 


 

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, με συνοπτικές διαδικασίες, και μάλιστα με με δική του υπαιτιότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς καν, να πάρει αποζημίωση, ο Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ΠΑΕ, υπέπεσε σε σοβαρό ΗΘΙΚΟ παράπτωμα σε βάρος της οικογένειας Ιβάν Σαββίδη. Για την ακρίβεια, ΠΡΟΔΩΣΕ  τον Ιβάν Σαββίδη, γι΄αυτό και πήρε ΔΡΟΜΟ από την ΠΑΕ. 

Βλέπετε, ο Αρωνιάδης...γάμπριζε!

Και γάμπριζε, με λάθος πρόσωπο, από το περιβάλλον της οικογένειας Ιβάν Σαββίδη. 

Το έμαθε αυτό ο Ιβάν και τον ξαπόστειλε χωρίς δεύτερη κουβέντα. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν τον αποχαιρέτησε καν.

Ο Κυριάκος Κυριάκος τόλμησε να αρθρώσει δυο κουβέντες σε μια ανάρτησή του, που αν τις πάρει χαμπάρι ο Ιβάν, θα τον ξαποστείλει και αυτόν στον εξαποδώ, που έχει το θράσος, τρομάρα του το τυρόγαλο από τον Βόλο, να θέλει να εξακολουθεί να τα λέει με τον ΑΝΟΗΤΟ τον Αρωνιάδη. 

Παρόλα αυτά, το θρασίμι, που έφαγε γλυκό ψωμί και παντεσπάνι από την οικογένεια Σαββίδη, είχε το θράσος να βγάλει ψεύτικη ανακοίνωση ότι και καλά έφτασε το...πλήρωμα του χρόνου για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και ευχαριστεί τον Ιβάν και άλλες παπαριές. 

Δεν είχε τα μπαλάκια ο Αρωνιάδης να πει ότι απολύθηκε και κυρίως, τους λόγους για τους οποίους τον έδιωξαν από τον ΠΑΟΚ, κλοτσηδόν. Ούτε και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη γι΄ αυτό που έκανε...

Ψεύτης, από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Αρωνιάδης. Ψέμματα είπε για την απόλυσή σου, ψέμματα έλεγε και ως υπεύθυνος επικοινωνίας, στην ενημέρωσή του προς τους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, που δεν τόλμησαν φυσικά οι πληρωμένοι και οι υπόλοιποι σιτιζόμενοι από την ΠΑΕ, να βγάλουν τσιμουδιά για το περιστατικό.

Τις επόμενες μέρες, μπορεί και να υπάρξουνε περισσότερες, γαργαλιστικές...λεπτομέρειες!!

Σχόλια

  1. Για λέγε λεπτομέρειες Bala γιατί φαντάζομαι πως έχει πολύ ψωμί η υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, μερικά πράγματα καλό είναι να μη γράφονται με λεπτομέρειες, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και δεν εννοώ εμάς, αν και εμείς κινδυνεύουμε που τα γράφουμε. Όσο δεν είναι καταγεγραμμένα ορισμένα πράγματα, τόσο λιγότερο μπορεί να κινδυνεύει κάποιος. Από την άλλη, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα θύματα, διότι αυτά δεν φταίνε σε τίποτα. Και αυτό κάνουμε. Σεβόμαστε τα θύματα. Βεβαίως, η πόλη έχει βουίξει, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου