ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τηρουμένων των αναλογιών και με τόσα εμπόδια, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τήρησε τις υποσχέσεις της

 


 


Ο Τσίπρας προσπαθεί με κάθε τρόπο, να φέρει τον Βαγγέλη Βενιζέλο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Ανδρουλάκης δείχνει να αγνοεί αυτή τη μεγάλη πολιτική προσωπικότητα.

} Θεωρεί ο Τσίπρας και πολύ καλά κάνει, ότι η μεταγραφή του Βαγγέλη Βενιζέλου στο ΣΥΡΙΖΑ, θα ενισχύσει αρκετά την εικόνα του κόμματός του.

} Σ αυτό βοήθησαν και οι τελευταίες δηλώσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου, όπου ταυτίστηκε με τις θέσεις του ΤΣΊΠΡΑ.

 

} Στη Καλαμάτα αδέσποτα σκυλιά έστειλαν μια 35χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο, αλλά σε μια ακόμη περίπτωση οι ζωολογικές οργανώσεις έβαλαν το σκασμό.

 

} Ρε γελοίε, το γεγονός και μόνο ότι αυτή η Κυβέρνηση κατάφερε να διώξει τους καταληψίες από το χώρο του ΑΠΘ, που για 34 και πλέον χρόνια το είχαν καταλάβει κάποιοι γνωστοί … προοδευτικοί του αριστερού χώρου, είναι μεγάλη επιτυχία.

} Όπως επιτυχία θεωρούν οι σοβαροί πολίτες, οι προστασία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων από την ειδική Αστυνομία.

{ Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τήρησε τις υποσχέσεις της, γι αυτό και δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτή.

 

} Ο Ρουβίκωνας, τα καλά αυτά παιδιά του αριστερού χώρου, ανέλαβε να τιμωρήσει τον Υφυπουργό Εσωτερικών για μια ατυχή πράγματι δήλωσή του.

} Αυτά είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσει τους αντιπάλους του, γεγονός που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.

} Τρέμουν οι σοβαροί πολίτες, μήπως από τις μελλοντικές εκλογές προκύψει μια Κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το Μέρα 25.

 

} Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτή την τραγική φιγούρα τον Βαρουφάκη, που ως Υπουργός Οικονομικών με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε την Ελληνική Οικονομία στα βράχια;

} Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτόν τον… σέξι φαλακρό Βαρουφάκη, όπως τον είχε χαρακτηρίσει η Τατιάνα Στεφανούδου και άλλες περσόνες της τηλεόρασης.

} Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Βαρουφάκη που όλοι οι συνάδελφοί του στην Ευρώπη τον είχαν δείξει την κόκκινη κάρτα και τον είχαν απορρίψει;

 

} Για τους σοβαρούς πολίτες και αυτούς που αγαπούν τη χώρα τους, ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν στις προσεχείς εκλογές είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από το να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία για μια ακόμη θητεία.

} Από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έχει διαπράξει στις επιλογές του.

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου