Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Χώρας, ενώ η Αντιπολίτευση προσπαθεί να ρίξει την Κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους.
} Ελάχιστα η Αξιωματική ασχολείται με τις απειλές που εκτοξεύει καθημερινά η Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας, δεν αφήνει τίποτα να περάσει απαρατήρητο όμως, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει κάποιο λάθος.
} Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να προκύψει Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25, δήλωσε ο έμπειρος πολιτικός Σκανδαλίδης.
} Σε αυτή την περίεργη Χώρα Κώστα Σκανδαλίδη όλα μπορούν να συμβούν, γιατί κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί στην Ελλάδα να υπάρξει αριστερή Κυβέρνηση, τα λάθη του Γιώργου Παπανδρέου όμως βοήθησαν στο να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός.
} Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ανδρουλάκης και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Βελλίδειο, παίζοντας το παιγνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.
} Στις απειλές του Ερντογάν για την κατάκτηση των Νησιών μας, την απάντηση στον Τούρκο Πρόεδρο έδωσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέγοντας, πήγαινε πάρτα αν τολμάς.
} Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζίκας, καλωσόρισε μια ακόμη Κυβέρνηση στη 86ΔΕΘ, και έπεται συνέχεια.
} Ο Τάσος Τζίκας δεν είναι μόνο ο μακροβιότερος Πρόεδρος της ΔΕΘ, αλλά και ο πιο συμπαθείς από όλες της Κυβερνήσεις.
} Αυτό σημαίνει, γιατί ο Τάσος Τζίκας δεν έχει ταχθεί υπέρ καμιά Κυβέρνησης, κάνει άψογα τη δουλειά του, και κρατάει με αξιοπρέπεια τη θέση του όλα αυτά τα χρόνια.
} Ανεξάρτητα τι λέγονται και τι ακούγονται σχετικά με τον αυτόν που θα χρίσει Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
} Αν η φήμη του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ ψηλά, αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση οφείλεται σε κάποιες κλινικές Κράχτες.
} Μια τέτοια Κλινική είναι και η Παιδοχειρουργική διευθυντής της οποίας είναι ο από κάθε άποψη εξαιρετικός Γιώργος Τσικόπουλος.
} Γιατροί με τις ικανότητες και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του Γιώργου Τσικόπουλου είναι χρήσιμοι στο Νοσοκομείο, γι αυτό και η παραμονή τους κρίνεται απαραίτητη, και όταν ακόμη έχουν περάσει το όριο ηλικίας.
} Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας πρέπει με τέτοια σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, και να σταματήσει τις εμφανίσεις στα κανάλια που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.
} Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην παρουσία της Διευθύντριας του Νοσοκομείου Δέσποινα Χατζηβασιλείου, η καλή λειτουργία του οποίου κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε αυτή.
} Έτσι δεν είναι Νίκο Αντωνάκη, η θα ζητήσεις την άποψη των συνδικαλιστών για να δώσεις τα εύσημα στην Δέσποινα Χατζηβασιλείου;
} Κάποια σοβαρά στελέχη της Θεσσαλονίκης, πρέπει να προστατέψουν τον Ανδρουλάκη ,γιατί με τη φόρα που πήρε βλάπτει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ αλλά και τη δική του.
} Το δόγμα με την παρακολούθηση έχει ξεθωριάσει, και τώρα θα πρέπει ο Ανδρουλάκης να αναπτύξει και πολιτικό λόγο.
} Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκμυστηρεύθηκε σε φίλο του λέγοντας, ότι έκανε σοβαρό λάθος που στις εσωκομματικές εκλογές στήριξε τον Ανδρουλάκη και όχι τον Λοβέρδο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου