ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αναβαθμίστηκε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο άξιος Μίμης Φωτόπουλος

  

Κάποιοι όψιμοι παράγοντες-κολαούζοι που βρίσκονται κοντά στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με την συμπεριφορά τους και την ανοχή του Κώστα Ζέρβα, οδήγησαν τον Γενικό Γραμματέα Μίμη Φωτόπουλο, στην απόφαση ν΄ αποχωρήσει από τον Δήμο.

} Ο έμπειρος πολιτικός αξιοποιήθηκε αμέσως από τον Γενικό Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, και παίζει σημαντικό ρόλο.

} Σχετικά με το επόμενο βήμα του Μίμη Φωτόπουλο, οι προτάσεις που δέχεται είναι πολλές, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να τον θέλει κοντά του.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άλλαξε τον εκλογικό νόμο ώστε να μπορεί να εκλεγεί μια αυτόνομη Κυβέρνηση, και τώρα θα υποχρεωθεί να διαπραγματευτεί με τον Βελόπουλο!

} Εκτός, και αν τα σοβαρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πείσουν τον Ανδρουλάκη να κρατήσει τις αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, και να συγκυβερνήσουν με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο.

} Τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι ο Λοβέρδος που ο Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε  να τον βάλει φυλακή για τη Νοβάρτις, δεν  μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους.

 

} Ο Ανδρουλάκης χωρίς να το καταλαβαίνει παίζει το παιγνίδι του Τσίπρα, δήλωσε ένας σοβαρός πολιτικός, που υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου.

 

} Ο αριθμός των υποψηφίων που στις προσεχείς εκλογές θα διεκδικήσουν το Δήμο Καλαμαριάς συνεχώς αυξάνει.

} Οι πληροφορίες μας   αναφέρουν ότι  ΑΡΚΕΤΟΊ ΝΈΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ δείχνουν ενδιαφέρον για το Δήμο Καλαμαριάς.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει ότι στις εκλογές θα είναι το πρώτο κόμμα με διαφορά από το δεύτερο.

 

} Ο Ανδρουλάκης ζήτησε την ενεργοποίηση του Βενιζέλου, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όμως κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

 

} Το έργο που έχει επιτελέσει ο Δήμαρχος Λαγκαδά είναι αρκετά μεγάλο, με αποτέλεσμα η επανεκλογή του Γιάννη Ταχματζίδη να θεωρείται δεδομένη.

 

} Στον πρώην Υπουργό Βορείου Ελλάδος Βουλευτή Θοδωρή Καράογλου, ευχόμαστε να ξεπεράσει το πρόβλημα Υγείας που τον ταλαιπώρησε, γιατί είναι χρήσιμος και έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.

 

} Σοβαρά προβληματισμένος εμφανίζεται ο Γιώργος Ορφανός σχετικά με το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει στη πολιτική του πορεία.

} Το πιο πιθανό είναι, ο Γιώργος Ορφανός να διεκδικήσει πάλι το Δήμο Θεσσαλονίκης, και έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει το στόχο του.

} Μακάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει σωστή απόφαση και να δώσει το χρίσμα στον έμπειρο Γιώργο Ορφανό για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

} Σε ό,τι αφορά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, δύσκολα ο Πανίκας θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια, και θα βρίσκεται πάλι στην πρώτη γραμμή.

 

 

Σχόλια