Ψάχνεται για να παραδώσει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν...

 

 

 

 


 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να πέτυχαν σημαντικές νίκες επί τους ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναιτωλικού, δεν συνέβη το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ που κλώτσησε τους βαθμούς της νίκης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

} Μια ομάδα που δέχεται γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και χάνει τη νίκη μέσα από τα χέρια της, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μεγάλη ομάδα είχε δηλώσει ο Μουρίνιο.

 

} Σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας ο Λουτσέσκου ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας, αφού δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε τον παίκτη που θέλαμε, (εννοεί τον Φερνάντες), δεν πρόκειται να διεκδικήσουμε κάποιον παίκτη από τους ελεύθερους και εξήγησε το γιατί.

} Με τη θέση του ο Ρουμάνος τεχνικός δικαιολόγησε τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί την περίοδο των μεταγραφών δεν προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας.

} Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να μας πείσει πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να πείσει κανέναν.

 

} Η ομάδα έχει πολλές αδυναμίες τόσο στη μεσαία γραμμή της όπου πονάει ιδιαίτερα, όσο και στην επιθετική της γραμμή.

} Οι δύο κεντρικοί επιθετικοί που χρησιμοποιεί ο Λουτσέκου από ανάγκη αφού δεν υπάρχουν άλλοι, Ολιβέιρα και Μπράουν απέδειξαν ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στο σκοράρισμα.

 

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, αλλά η φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη ίσως η χειρότερη για τον ΠΑΟΚ.

} Αυτό όσο γρηγορότερα το καταλάβουν οι φίλαθλοι τόσο καλύτερα γι αυτούς, γιατί υπάρχει ένα ποσοστό που ακόμη πιστεύει πως αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ, μπορεί να διεκδικήσει διακρίσεις.

 

} Κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες, ότι υπάρχουν σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη, να επιστρατεύσει κάποιους παράγοντες, και να τους αναθέσει το διοικητικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.

} Μέσα σε αυτούς που ακούγονται, βρίσκεται και το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη, τον ο Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει να εμπιστεύεται και να αγαπά.

} Δεν γνωρίζομε αν ο Ιβάν θέλει μόνο τον Ζαγοράκη η δίδυμο με τον Βιολίδη, όπως ήταν την εποχή που είχαν δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα.

 

} Κάποιοι διαδίδουν ότι ανακάλυψαν τον επενδυτή που θέλει να επενδύσει στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και έχει όλα τα προσόντα για να παίξει αυτόν τον ρόλο.

} Όταν όμως ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει ο επενδυτής τους να δώσει τα διαπιστευτήρια στα Θανάση Κατσαρή, έκαναν ένα βήμα πίσω.

} Και έκαναν πίσω γιατί ο Πρόεδρος του Α.Σ. θα ζητήσει τις απαραίτητες εγγυήσεις για να συνηγορήσει σε μια τέτοια διαδικασία.

 

} Η εμπειρία του Θανάση Κατσαρή και οι ερευνητικές του ικανότητες, δεν θα επιτρέψουν να περάσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε… λαθρομετανάστες.

 

} Όλα συνηγορούν ότι και η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν σχεδιάστηκε με επιτυχία, και αυτό οφείλεται στις λανθασμένες επιλογές του Λυκογιάννη.

} Κανείς δεν αμφιβάλει ότι στις επιλογές σημαντικό ρόλο παίζει και η διάθεση των χρημάτων, αυτό όμως δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, γιατί ομάδες με μεγάλο μπάτζετ γνωρίζουν την ήττα από ομάδες με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό.

} Το μπάτζετ μιας ομάδας μπορεί να το μεγαλώσει κάποιος υπέρ τιμολογώντας τους παίκτες πολύ περισσότερο από την πραγματική τους αξία.

 

} Το δικό μας ερώτημα είναι το εξής. Γιατί ο Θανάσης Χατζόπουλος στην επιλογή των παικτών δεν χρησιμοποιεί τον Νίκο Σταυρόπουλο, που διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία;

Σχόλια