ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Οι αντεξουσιαστές και πελάτες του… ΣΥΡΙΖΑ, κουκουλοφόροι έκαναν τα επεισόδια σε ΔΕΘ και ΑΠΘ

 


 

Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια που τα προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι που κάποιοι τους χαρακτηρίζουν Φοιτητές.

} Όλοι αυτοί οι… προοδευτικοί του αριστερού χώρου, προκαλούν επεισόδια όχι γιατί έχουν κάποιο σοβαρό λόγο να το κάνουν, αλλά για να χαλάσουν την εικόνα της Κυβέρνησης.

} Οι αντεξουσιαστές και πελάτες του… ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με πέτρες και μπογιές στο γραφείο Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζοντας ότι την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα… οργανωμένοι.

 

} Η καθυστέρηση λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης οφείλεται στις λανθασμένες επιλογής του Μητσοτάκη και του Υπουργού Μεταφορών δήλωσε ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

} Όχι, για τα εγκαίνια που πραγματοποίησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε περίπου χρόνια, ο Παππάς δεν είπε κουβέντα.

 

} Η Περιφέρεια αλλάζει τον τόπο και χτίζει τη Μακεδονία του 2030 δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας που συνεχίζει να αναρρώνει.

} Οι Πολίτες της Μακεδονίας έχουν επενδύσει τις προσδοκίες τους στον Περιφερειάρχη, και ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα τους δικαιώσει.

 

} Στα προχθεσινά επεισόδια η Αστυνομία συνέλαβε κάποιους από τους γνωστούς κουκουλοφόρους, παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη αλλά λόγω αναβολή της δίκης αφέθηκαν ελεύθεροι.

} Ο τρόπος που η… τυφλή δικαιοσύνη αντιμετωπίζει τους γνωστούς ταραξίες που προκαλούν καταστροφές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες πολιτών, όχι μόνο δεν τους συνετίζει αλλά τους ενθαρρύνει.

} Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η πίκρα που εκφράζουν οι Αστυνομικοί λέγοντας, ότι εμείς παίζουμε με τη ζωή μας, και κάποιοι άλλοι δεν μας σέβονται.

 

} Κάθε τόσο διαβάζουμε για τη σύλληψη διακινητών που μεταφέρουν στη Χώρα μας λαθρομετανάστες, αλλά ποτέ δεν έχουμε διαβάσει ποιες είναι οι ποινές που τους επιβλήθηκαν.

} Όπως ήταν αναμενόμενο, η άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο από τους Αμερικάνους, εξόργισε τους Τούρκους και επειδή δεν μπορούν να κάνουν τον νταή στις ΗΠΑ, βγάζουν τα απωθημένα τους σε βάρος της Ελλάδας.

 

} Πριν μερικά χρόνια στη προσπάθειά του ο Ανδρέας Παπανδρέου να ξεγελάσει τους πολίτες είχε χρησιμοποιήσει  το γνωστό σύνθημα «Τσοβόλα δώστα όλα»

} Χθες στην ΔΕΘ ο Τσίπρας υποσχέθηκε στους πολίτες ότι θα τους δώσει τα πάντα, αλλά φαίνεται πως δεν κατάφερε να τους πείσει.

 

} Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 8% περίπου ποσοστιαίες μονάδες, που σημαίνει ότι οι πολίτες δείχνουν εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση, και όχι στις υποσχέσεις του Αλέξη.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι η Κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση που ασκεί ο Τσίπρας, αλλά από τις λανθασμένες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Το κριτήριο  το οποίο χρησιμοποιεί ο Πρωθυπουργός για τις επιλογές του είναι λανθασμένο, και στο κομμάτι αυτό πρέπει να αλλάξει πολιτική.

 

} Η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης εκπροσωπούσε τον Περιφερειάρχη στην εκδήλωση του Τσίπρα στη ΔΕΘ.

} Κάποιοι παρατήρησαν ότι η Νανά Αηδονά δεν σηκώθηκε όρθια να χειροκροτήσει τον Αλέξη, και την σχολίασαν αρνητικά.

} Φαίνεται πώς όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν, ότι η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης έχει πρόβλημα με τη… μέση της, και γι αυτό δεν σηκώθηκε να χειροκροτήσει τον Τσίπρα.

 

} Έτσι δεν είναι Νανά ή κάνουμε λάθος, γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι έχεις μια ιδιαίτερη … συμπάθεια στον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Τσίπρας προσπάθησε τόσο με την ομιλία του στο Βελλίδειο, όσο και με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων την επομένη, αλλά δεν κατάφερε να γίνει πειστικός στους πολίτες.

} Πως όμως ο Τσίπρας να πείσει τους πολίτες για τις καλές του προθέσεις, που αντί να στηρίξει τους Αστυνομικούς για τα επεισόδια στο ΑΠΘ, τους κατηγορεί ότι δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στους… πελάτες του με τις κουκούλες.

Σχόλια