Προκειμένου να μη φύγει ο Ιβάν, οι ΠΑΟΚτσήδες βολεύονται και με την 4η θέση...

 


 

 

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι ρομαντικοί- αφελείς ΠΑΟΚτσήδες που πιστεύουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση παικτών από την ελεύθερη αγορά.

} Για μας και για πολλούς ακόμη το θέμα των μεταγραφών έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό για το ΠΑΟΚ, και αυτό το κατάλαβαν όσοι ξέρουν να διαβάζουν τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη.

} Φέτος η ομάδα θα πορευτεί με το συγκεκριμένο υλικό, και ανάλογα με την πορεία της ομάδας, μπορεί να υπάρξει ενίσχυση το Γενάρη.

 

} Μέχρι και την κατάκτηση της 4ης θέσης, μάλλον ικανοποιεί τον ηγέτη του ΠΑΟΚ και τους ειδικούς συνεργάτες του.

} Σίγουρα η 4η θέση δεν ικανοποιεί τους φιλάθλους, αλλά δεν έχουν εναλλακτική λύση να προτείνουν, γι αυτό και δεν ακολουθούν κάποιο ακραίο δρόμο.

} Μπορεί να ακούγονται κάποιες διαμαρτυρίες αλλά μέχρι εκεί, γιατί ο φόβος να τα βροντήξει και να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης είναι υπαρκτός.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει κάποιους παλιούς παράγοντες, αν είναι διαθέσιμοι να αναλάβουν διοικητικό ρόλο στο ΠΑΟΚ.

 

} Κάποιοι αφελείς είχαν πιστέψει, πως όσα έγραψε στο φύλο αγώνος ο διαιτητής Φωτιάς στο παιγνίδι Ολυμπιακός -Βόλος για τον Πρόεδρο της πρώτης ομάδας, θα προκαλέσουν την τιμωρία του Μαρινάκη.

} Αυτό φυσικά δεν έγινε, ο Αθλητικός Δικαστής τους Σούπερ Λίγκα αθώωσε τον Μαρινάκη, και έστειλε ένα γελοίο μήνυμα στους διαιτητές, ότι ο Βαγγέλης μπορεί να βρίζει και να απειλεί χωρίς να διατρέχει τον κίνδυνο τιμωρίας.

} Από την άλλη βέβαια, και ο Μπάτσι αθωώθηκε, ενώ έριξε ξεγυρισμένη αγκωνιά στον παίκτη της Λαμίας…

 

} Το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να νοσεί βαριά, συνεχίζει να είναι αναξιόπιστο, και φυσικά να προκαλεί την οργή του κόσμου.

 

} Τιμωρία και μάλιστα βαριά θα υπήρξε αν στη θέση του Μαρινάκη βρίσκονταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος συνεχίζει να δέχεται πόλεμο από όλες τις κατευθύνσεις.

} Είναι να απορεί κανείς, πως ο ηγέτης του ΠΑΟΚ άντεξε τον πόλεμο που δέχεται δέκα περίπου χρόνια, γιατί έκανε το λάθος να απαιτήσει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και να το πετύχει εν μέρει.

} Σε κάθε του βήμα ο Ιβάν Σαββίδης δέχονταν εμπόδια από τους παράγοντες της Αθήνας, γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω, έκανε το λάθος να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ.

 

} Όλα αυτά κούρασαν τον Ιβάν Σαββίδη, γι αυτό και τώρα εμφανίζεται χαλαρός, και κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

} Για το παιγνίδι με τον ΟΦΗ, Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τους βαθμούς της νίκης, αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να γνωρίσει και την ήττα.

} Το κομμάτι της αμυντικής γραμμής ανταποκρίνεται πολύ καλά μέχρι τώρα, και αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να σκοράρει στο Κρήτη, μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

} Ο Ίγκασον έχει δέσει με τον νεαρό Κολιεράκη, και αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα, όταν ο Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός ομάδας τον γκαφατζή Κάργα.

} Σταθερή αξία αποτελεί ο Ντάντα με τις κάθετες πάσες του, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί Νάρει και ο Ολιβέρια που δείχνει να βρίσκεται εκτός κλίματος.

} Απαραίτητος στην ομάδα είναι και ο Βιειρίνια, μέχρι ο Τσαούσης να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία.

 

Σχόλια