ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η αριστερή νοοτροπία, θέλει να καταργηθούν οι Ήρωες του 1821 για να γιορτάζουμε ...Φύσσα και ...Γρηγορόπουλο!!


 


 

Αν επικρατήσει το η αριστερή νοοτροπία και το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, σε μερικά χρόνια θα καταργήσουμε τους ήρωες τους 1821 που απελευθέρωσαν την Ελλάδα, και θα γιορτάζουμε τον Φύσσα και τον Γρηγορόπουλο.

} Αυτό ως γεγονός δεν πρέπει μόνο να προβληματίζει τους σοβαρούς πολίτες αλλά και να τους ανησυχεί για το που μπορούν κάποιοι… προοδευτικοί αριστεροί να οδηγήσουν τη Χώρα μας.

 

} Μίλησε στη ΔΕΘ για κάθαρση στη Δικαιοσύνη ο Τσίπρας, όταν αυτός δημιούργησε τη Θάνου, τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη και άλλους περίεργους Δικαστικούς.

 

 

} Ο πολιτικός πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά, και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι κάθε ξέκωλο που εμφανίζεται δύο φορές στην τηλεόραση, θέλει να γίνει Βουλευτής.

} Βέβαια, την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που ψηφίζουν αυτά τα ξεβράκωτα κοριτσάκια, και όχι τα ίδια που το μυαλό το έχουν στα σκέλια και όχι στο κεφάλι.

 

} Έπεσαν πυροβολισμοί στα Διαβατά στον οικισμό των Ρομά, οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις. Η περίπτωση των Γύφτων πρέπει να αντιμετωπιστούν  αποτελεσματικά από τις Αρχές, γιατί καθημερινά σχεδόν δημιουργούν επεισόδια.

 

} Κάποιοι αφελείς εκφράζουν την απορία τους, γιατί τα κανάλια προέβαλαν πολύ περισσότερο το θάνατο της Ειρήνης Παππά, από τον Θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

} Αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση έγινε, αφενός γιατί η Ειρήνη Παππά ήταν ηθοποιός με διεθνή καριέρα, και αφενός γιατί ήταν Κομμουνίστρια.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, για να σε προβάλουν σήμερα τα κανάλια, θα πρέπει να είσαι αριστερός ή πισωγλέντης.

 

} Διαπιστώνουμε πως διάφοροι τύποι που διαθέτουν το προσόν να τους αρέσει να τους σπρώχνουν από πίσω είναι πάντα βολεμένοι.

} Ο Σεργουλόπουλος που θέλει να μεγαλώσει παιδί, βρήκε αμέσως θέση στη Κρατική Τηλεόραση, δικαιώνοντας τη δική μας θέση.

 

} Δημιουργούν πορείες και προκαλούν επεισόδια, γιατί δεν θέλουν να προστατεύονται τα Πανεπιστήμια της Χώρας από την Αστυνομία.

} Και όλα αυτά λέγονται, ότι διάφοροι περιθωριακοί είχαν καταλάβει χώρο στο ΑΠΘ για 34!!! Χρόνια, και τους έδιωξε η σημερινή Κυβέρνηση.

} Διαμαρτύρονται για την φύλαξη των Πανεπιστημίων, όταν εκατοντάδες φορές διάφορες παρακρατικές συμμορίες, τα έχουν καταστρέψει και τα έχουν λεηλατήσει.

 

} Ποια είναι εκείνη η λογική που θέλει να υπάρχει ασυδοσία στα Πανεπιστήμια, και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί μια τέτοια θέση;

Σχόλια