Μετά το «κούρεμα» στα τηλεοπτικά συμβόλαια στο 1%, η Super League 1 «μαχαίρι» και στο ποσοστό των μεταγραφών στην ΕΠΟ!

 


Ξαναβαρούν τα όργανα. Μετά τη μείωση του ποσοστού που εισπράττει η ΕΠΟ από τις τηλεοπτικές συμβάσεις των ΠΑΕ από 5% σε 1%, με τροπολογία του υφυπουργού αθλητισμού, η Super League 1 θα επιδιώξει και την ανάλογη μείωση του ποσοστού που εισπράττει η ομοσπονδία από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών και τα συμβόλαια των προπονητών.

Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ του συνεταιρισμού. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε να μειωθεί στο 1%, εξηγώντας πως ο Ολυμπιακός πληρώνει 1,5-2 εκατ. ευρώ ετησίως τα τελευταία χρόνια, ενώ το συνολικό ποσό που έδωσε η Λίγκα για το 2020-21 ήταν 4,25 εκατ. ευρώ και 5,8 εκατ. ευρώ για το 2021-22, με την πρόβλεψη για το 2022-23 να είναι πάνω από 6 εκατ. ευρώ.  «Θα πάμε στα δικαστήρια,για να υποστηρίξουμε το δίκιο μας».

Κι η πλάκα ποια είναι; Ότι συμφώνησαν όλες οι ΠΑΕ, μόνο ο Μπέος διαφώνησε… συμφωνώντας. Πρώτη φορά, σου λέει, διεκδικούμε με τόση επιμονή για την ΕΠΟ.

Χοντρό το πρόβλημα για την ΕΠΟ, έτσι και κλείσει κι αυτή η κάνουλα. Κομμένο και το φυσικό αέριο, κομμένο και το πετρέλαιο, που θα βρει τα λεφτά; Από τα παράβολα των προσφυγών; Η εθνική ομάδα δεν πουλάει, είναι όμως μια παρηγοριάς, έτσι και την βάλει σε μια τάξη ο Πογιέτ, αλλά είναι peanuts.

Σχόλια