Ο παπάς για 3ετές πλάνο και το "Υπομονή project"...

 


 

Όποιος δεν καταλαβαίνει τι ζημιά παθαίνει μια ΠΑΕ εξαιτίας των άστοχων δημοσιευμάτων ή των ηλίθιων (μήπως και πονηρών;) τοποθετήσεων θα σας το αποδείξω με το κάτωθι παράδειγμα.

Υπόθεση Αουγκούστο. Εμμονή από πολλούς να μείνει. Εμμονή να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ΤΩΡΑ.
Την ίδια ώρα που ο μονίμως αναπληρωματικός Σβαμπ έχει καλύτερα νούμερα (γκολ, ασίστ, κοψίματα, γεμίσματα) σε μία 2ετία απ' ό,τι ο Βραζιλιάνος σε μία 3ετία.

Έρχεται προσφορά 4 εκατομμύρια ευρώ και η ΠΑΕ λέει όχι, δήθεν εξαιτίας επιθυμίας του Λουτσέσκου. Με τον Τσόλακ όμως δεν έγινε το ίδιο. Σήμερα διαβάζουμε πως ο ΠΑΟΚ τον πουλάει 2 εκατομμύρια ευρώ. Ζημιά 2 εκατομμυρίων με λίγα λόγια, για έναν πολύ μέτριο Βραζιλιάνο που το μόνο που "πουλάει" είναι οι ελάχιστες συμμετοχές στην U23 της Βραζιλίας. Ανάλογη περίπτωση και ο μονίμως τουρίστας Ζαμπά. Δύο άστοχα projects.

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, ο Μουργκ που θα αποχαιρετήσει την Τούμπα έπαιξε ΜΟΝΟ ως εξτρέμ στην ομάδα του δικεφάλου, ενώ αποκτήθηκε ως 10άρι από τη Ραπίντ. Όσες φορές έπαιξε πίσω από το φορ, σκόραρε κι έκανε ασίστ.

Τέλος, όποιος δεν είδε ακόμη τις αιτίες που έχασε ο ΠΑΟΚ το κύπελλο από τον Παναθηναϊκό κι όποιος δεν βρίσκει εξήγηση για τη 1 νίκη στους τελευταίους 15 αγώνες με Λουτσέσκου προπονητή, τότε με συγχωρείτε, αλλά ασχοληθείτε με άλλο σπορ ή άθλημα.

Ο παπάς για 3ετές πλάνο και για "Υπομονή project" δεν μπορεί να υφίσταται για την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη εν έτει 2022.


Reivellere 

Σχόλια