Μπερδεύτηκαν οι μπερδεμένοι Αρειανοί...

 


 

 

Κάποιοι συνοπαδοί έχουν μάλλον μπερδευτεί και αρχίσανε τις ιστορίες με τα ρατσιστικά και λοιπές τέτοιες παπαριές .Μερικοί μάλιστα αφού μίλησαν για τον πληθυσμό της Θεσσαλονίκης πρίν 100 χρόνια και το ποσοστό των Ελλήνων κατοίκων της ,φθάσανε στην Αδαμ και στην Ευα!!!!!!!!
Ρε παλληκάρια μου μην μπλέκεται τα μπούτια σας και μην πάτε τη συζήτηση εκεί που δεν είναι λογικό να πάει δηλ στις πολιτογραφήσεις .
Τωρα άν κάποιοι από σας βλέπετε κάποιον Μασάι που πήρε Σουηδική υπηκοότητα ώς δείγμα Σουηδού ,το πρόβλημα είναι δικό σας .
Και όπως έγραψα και αλλού αν ο Γιουσείν Μπόλτ είχε γεννηθεί στην Ιαπωνία ,θα ήταν δείγμα της ιαπωνικής φυλής ?
Πάμε καλά ?
Και επί της ουσίας η ομάδα αμυντικά έδειξε σε 2 επίσημους αγώνες με υποδέεστερο αντίπαλο ότι εχει τα χάλια της αμυντικά και όσοι ακραίοι μπάκ υπάρχουν σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλύτεροι ,στα αμυντικά τους καθήκοντα ,από Γκανέα και Σούντγκρεν .
Οσον αφορά κάτι Ντιόπ ,κλ,κλπ στο κέντρο μέχρι στιγμής για δραπανηφόρα μοιάζουν

Peet 

Σχόλια

  1. Balladoros

    βλέπω ο Καμαρά να έρχεται Ιανουάριο σαν δανεικός από ΟΣΦΠ ,εκτός αν πάρει δρόμο ο Μάρτινς .
    Ο Καμάτσο μέχρι στιγμής δεν δείχνει να θέλει να παίξει για την ομάδα ,αλλά για πάρτη του ,δηλ κλασικό δείγμα λατίνου ποδοσφαιριστή που έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα .Ο Ιτούρμπε που το είχε και αυτός το πρόβλημα δείχνει να συμμαζεύεται

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου