Πού πας ρε Καραμήτρο ΠΑΟΚ με ρεπόρτερ την Αλβανίδα Μπούντου;!

Παλιά, τη δεκαετία του 1980, λέγαμε "Αλβανός τουρίστας". Και δώσ'  του χάχανα!..

Μετά λέγαμε  "Αλβανός τουρίστας με συνάλλαγμα". Εκεί, έπεφτες κάτω και σπαρταρούσες από τα γέλια!! Λυνότανε ο αφαλός σου, ένα πράμα...

Από τότε, πέρασε πολύς καιρός. Αρκετό νερό κύλησε στο αυλάκι κι έφτασε στο μύλο του έλληνα αλλά και του αλβανού.

Μερικά εκατομμύρια αλβανοί γείτονες ήρθαν κι εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας, από τις αρχές του 1990. Οι περισσότεροι κατσικοκλέφτες, στην αρχή, λόγω ανάγκης, λόγω συνήθειας από το καθεστώς Χότζα, λόγω συμπεριφοράς των ελλήνων, λόγω των καταστάσεων, πες το όπως θες. 

Πολλοί από αυτούς δολοφόνοι, αρκετά περισσότεροι από τους έλληνες, με ευθύνη κάποιων ελεεινών ελλήνων, κάμποσοι από αυτούς.  

Ακόμα περισσότεροι ληστές, βιαστές και δεν συμμαζεύεται.  

Σε μια κοινωνία όπως η ελληνική, που είχε τους δικούς της, -που δεν ήταν και λίγοι…- ντόπιους ληστές, βιαστές, δολοφόνους και κατσικοκλέφτες, προστέθηκαν και οι αλβανοί. 

Μέσα από αυτούς τους αλβανοί μετανάστοι, βγήκαν άλλοι ληστές και δολοφόνοι, άλλοι κατσικοκλέφτες και βιαστές. Όπως βγήκαν και από τους Έλληνες, στο αναμεταξύ.

Βγήκαν όμως και κάποιοι επιστήμονες και σπουδαία άτομα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους "καλούς" έλληνες. 

Από κάποιους από αυτούς τους Αλβανούς, βγήκε στο προσκήνιο της αθλητικής δημοσιογραφίας την τελευταία πενταετία, και το αστέρι ονόματι Ελένη Μπούντου.

Για τη ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, μιλάμε.

 Η οποία Ελένη ξεκίνησε σαν ένα μικρό ταγαρο-βλαχο-αλβανάκι που ήταν, και κατέληξε πρώτο… νούμερο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και σημαίνων στέλεχος της αθλητικής δημοσιογραφίας της πόλης! 


 

Σιτιζόμενη από το μεγάλο πορτοφόλι του Ιβάν Σαββίδη στο ες ντι εν έι, αποτελεί αυτή τη στιγμή την…αποκλειστική ρεπόρτερ ΠΑΟΚ!

Με νύχι μανό, περιποιημένο μανικιούρ – δεν μπορώ να πω, δεν πρόσεξα για πεντικιούρ-, βαμμένο ξανθό μαλλί, κομμώτρια 2-3 φορές τη βδομάδα, αισθητικό για πίλινγκ και κάνα μποτοξάκι, αν χρειαστεί.

 


 

 Η ντρούλα, δηλαδή πρώην χοντρούλα Μπούντου, πέταξε ξαφνικά έξω…κοιλίτσα, έβαλε και ένα μπούστο έτσι, προκλητικό για τσι αναγνώστοι, φόρεσε χαϊμαλιά στα χέρια, τατού δεν ξέρω αν έκανε σε κάνα απόκρυφο σημείο -δεν έχω πληροφορίες- και πλασαρίστηκε ως ρεπόρτερ ΠΑΟΚ!!

Κάποιοι, την πήραν πρέφα, και όντως, την χρησιμοποιούν: Την καλούν στα δείπνα υποδοχής σπουδαίων στελεχών της ΠΑΕ, μαζί με άλλους 5-6 παλιούς ρεπόρτερ ΜΠΑΟΚ, την βάζουν επί κόβιντ στην «ειδική» σουίτα των ρεπόρτερ και κυρίως, της στέλνουν για να δημοσιεύσει αποκλειστικές ειδήσεις και ρεπορτάζ!

Και δώσ’ του τα αποκλειστικά η πρώην ντρούλα Ελένη, που πλέον περνιέται για ωραία (!) σύμφωνα με τις σαγηνευτικές αναρτήσεις φωτό όλο…υποσχέσεις που κάνει, δώσ΄ του τις συνεντεύξεις στα ντι εν έι, τις φωτό με σημαίνοντα στελέχη της ΠΑΕ, τα ποντκαστ, τα βίντεά της, τσι φωτώ τσι…


 

Πάνω απ΄ όλα, όμως, η Ελένη, έχει τις αποκλειστικές ειδήσεις. Επίσης, έχει και…γνώμη για τα τεκταινόμενα του ΠΑΟΚ, να μην ξεχάσουμε να το σημειώσουμε και αυτό.

Βεβαίως, όλοι έχουμε μια γνώμη. Είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Άπαντες διαθέτουμε από μία. Το θέμα είναι σε τι ή κυρίως, πώς, διαθέτουμε την κωλοτρυπίδα μας, τώρα που το φιλοσοφώ.

Επανέρχομαι: Έχει και μότο η Μπούντου: «Ένα παιχνίδι δεν χάνεται ποτέ, μέχρι να το κερδίσουμε». Και δώσ’ του τα «Φόρτσα ΠΑΟΚάρα είσαι, αφού, ντεμέκ, για», από δίπλα!! 

 


 

Ειλικρινά, μ΄ έβαλε σε σκέψεις το μότο της Ελενάρας σε άπταιστα…αλβανικά ελληνικά: «Ένα παιχνίδι δεν χάνεται ποτέ, μέχρι να το κερδίσουμε».

Πςςςςςςςςςςςςςς!!!

Μιλάμε για το άκρον άωτο της αλβανικής …φιλοσοφίας!!

Φυσικά, δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτώ. Αμέσως το μυαλό μου,  πήγε σε μια σκηνή του Ζήκου στον  Μπακαλόγατο.

Εκεί που η Φιφίκα, για την οποία ο Ζήκος ετοιμάζεται να πάρει βέρες και να την παντρευτεί, καθώς την έχει… αρραβωνιαστεί -με το… νου του-, λέει όταν της ζητάει να του ορκιστεί ότι δεν τον σχολίαζε:

«Δεν σου ορκίστηκα; Να μη σώσεις να με δεις γυναικούλα σου»!

Και ο καημένος ο Ζήκος αναρωτιέται; «Πώς μι τόπις; Μη σώσεις… Δηλαδή σου λέει, μου λέει, μήπως δεν με σώσεις, γιατί άμα σώσεις, μπορεί να μην προλάβεις, γιατί είναι βιαστική»!!

 Έτσι λοιπόν και με το μότο της Ελένης. «Ένα παιχνίδι δεν χάνεται ποτέ, μέχρι να το κερδίσουμε».

Δηλαδή σου λέει σε άπταιστα…αλβανικά ελληνικά: Άμα δεν το κερδίσουμε, δεν το έχουμε χάσει. Αλλά και άμα το χάσουμε, δεν το κερδίσανε οι άλλοι, ποτέ»!

Με λίγα λόγια, η αλβανική αμπελοφιλοσοφία συνάντησε τη...ρουμάνικη!  «Για μένα, το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟΚ» Και ας το έχει κατακτήσει πανηγυρικά η ΑΕΚ!

Έτσι και η Αλβανίδα ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, Ελένη Μπούντου: «Ένα πρωτάθλημα δεν χάνεται ποτέ, μέχρι να το κερδίσουμε»! Τι και αν το κέρδισαν οι άλλοι; Τι και αν πήραν οι άλλοι την πρόκριση;

Εμείς το κερδίσαμε; Πήραμε εμείς την πρόκριση; Όχι;; Άρα δεν χάθηκε τίποτα.

Κάτι σαν την πρόκριση επί της Λέφσκι, ένα πράμα. Δεν την κέρδισε ο ΠΑΟΚ, δεν χάθηκε μέχρι να κερδηθεί!

Άντε να δούμε με ποιον θα κληρωθεί στον επόμενο γύρο, σύμφωνα με τα …αλβανικά ελληνικά της Μπούντου, που δυστυχώς μέχρι τώρα δεν την είδαμε να λιάζεται σε καμία παραλία του Πόρτο Καρράς.

Διότι εκεί, δεν στέλνουν τις αλβανίδες. Άλλες στέλνουν. Κάτι Αγάπες, άλλα στοιχεία δεν δίνουμε…

 

Κατανοούμε την ανάγκη κάθε ανθρώπου, πόσο δε, μιας αλβανίδας σε μια ξένη χώρα, να θέλει να αποκτήσει ταυτότητα. Να νιώσει ότι είναι αποδεκτή, ότι ανήκει κάπου.

Το πιο εύκολο είναι να επιχειρήσεις ν΄ αποκτήσεις ταυτότητα μέσω μιας μεγάλης αθλητικής ομάδας. Παντί τρόπω. Αλλά κάθε σκοπός, δεν αγιάζει απαραίτητα τα Μέσα, όπως θα έλεγε ένα ελληνικό μότο σε άπταιστα ελληνικά…


Σχόλια