Ο Τριμμάτης στα χνάρια του Τοττού: Έβαλε 92χρονο «αυτοφωράκια» διευθυντή στην εταιρεία του!!

 

 


 

Παραμιλάνε οι Αρειανοί με την πληροφορία ότι ο Τριμμάτης θα μπει αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης. Εψαξα όμως και βρήκα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. 

 

Επειδή η Αγγλία είναι σοβαρό κράτος οι επιχειρηματίες ακόμη κι αν… κλάσουν πρέπει να το αναφέρουν στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός της εταιρείας του Τριμμάτη είναι το 2019! Αυτό είναι παράβαση του νόμου και ο αρμόδιος φορέας του επέβαλε πρόστιμο! 

Την 1η Φεβρουαρίου του 2022 ξεκίνησε τις διαδικασίες για να κλείσει την Concept Business Group με έδρα το Λονδίνο, αλλά τις σταμάτησε στις 10/2 ίσως γιατί κάποιος μπορεί να πρόσβαλε τη διαδικασία.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι από τις 24/5/2021 τη θέση του διευθυντή την ανέλαβε ο 92χρονος Κωνσταντίνος Τριμμάτης (άγνωστο ποια συγγενική σχέση έχει μαζί του) και ο Νίκος που θέλει να τον βάλει ο Καρυπίδης στον Αρη πήρε τη θέση του Γραμματέα, ώστε να μην έχει καμία ευθύνη απέναντι στον νόμο!!

Κάτι δηλαδή σαν αυτό που είχε κάνει ο Τοττός στην ΠΑΕ Αρης τότε που έβαλε πρόεδρο και CEO τον ξάδερφο του με το ίδιο όνομα και επίθετο. 

Αυτοφωράκιας δηλαδή.

Σχόλια

 1. Πολύ καλά κάνεις και δίνεις όλες αυτές τις πληροφορίες .
  Το κίνητρο του συγκεκριμένου κυρίου ,αλλά και αρκετών "αλλων" είναι να βάλουν χέρι στο γήπεδο Χαριλάου ή για την ακρίβεια στην ανταλλαγή .
  Θέλουν να δώσουν την κυριότητα του γηπέδου και σε αντάλλαγμα να πάρουν τη χρήση της γής του νέου γηπέδου και φυσικά των εγκαταστάσεων που θα δημιουργήσουν
  Ο Α.Σ θα μείνει με το "τρίτο" γιατί θα χάσει την κυριότητα του οικοπέδου και κάποιοι θα κονομήσουν από την ανταλλαγή .
  Πάνω σ αυτή τη βάση κινούνται κάποιοι .
  Τώρα αν ο Τριμμάτης έχει χρήμα κλπ,κλπ μπορούν να μας πληροφορ΄σουν οι Ελληνες του Λονδίνου και πολύ περισσότερο ο σερ Γραμμένος που ίδρυσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο .

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου