Γιατί δεν παίρνει ο ΠΑΟΚ τη Σουλούκου για την ECA;

 


Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη Λίνα Σουλούκου. Γενική διευθύντρια ήταν η Σουλούκου στην ΠΑΕ. Και νομική σύμβουλος σε σοβαρά θέματα και εκπροσωπούσε τον Ολυμπιακό στην Ένωση των Ευρωπαϊκών Συλλόγων. 

Και πλακώνουνε οι Σαββιδοτέχνες, ότι όλοι πηδάνε από το καράβι, σου λένε. Έφυγε ο Μοδεστό, έφυγε και η Λίνα. Μέγα θέμα. Ο Μαρτίνς να έφευγε, δεν θα κάνανε τέτοια φασαρία. Γιατί έφυγε η Σουλούκου, η διακεκριμένη και τα ρέστα; Αυτό γράφουνε τα παιδιά του Σαββιδοτεχνείου. Για το μεροκάματο, βέβαια.

Λες και στις δουλειές ο ένας παντρεύεται τον άλλονα και πάνε μέχρι θάνατο. Της βρήκανε και θέση της Λίνας οι Σαββιδοτέχνες. Ίσως πάει στην Μόντσα που μετακόμισε ο Μοδεστό. Που κι αυτός πήδηξε από το καράβι, κατά το Σαββιδοτεχνείο. Όσοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό πηδάνε από το καράβι.

Μην ξαναλέμε τα ίδια. Άπαξ και πάσχεις από εμμονικά σύνδρομα, τέτοια γράφεις. Ότι η Σουλούκου την κοπάνησε. Για να θιχτεί ο Μαρινάκης, βέβαια. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν τους έπιασε κανένας πόνος για την Λίνα.

Διότι αν το βλέπανε ως αδικία που έφυγε η Λίνα, θα έκαναν και καμία πρόταση να την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ.

Αυτή θα ήταν κίνηση «ματ» από τον ΠΑΟΚ. Να πάρουν την Σουλούκου. Γίνεται και μία ημερίδα στην Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με την ECA, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Τι καλύτερη ευκαιρία να μην παίρνανε στην Θεσσαλονίκη για να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ;

Σχόλια

 1. Οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ άρχισαν τις ζεμπεκιές. Ενώ ο κόσμος θα έκρινε στις 21 Ιουνίου αν το ρόστερ θα ήταν κατά 90% συμπληρωμένο, τώρα, άρχισαν να τα λένε διαφορετικά...

  Στις 27 φεύγει ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία, τότε θα κρίνουμε λέει ο ένας. "Αν στο πρώτο φιλικό δεν έχει συμπληρωμένο το ρόστερ τότε...", λέει ο άλλος.

  Η οικογένεια Σαββίδη σιώπησε. Δεν μιλά εδώ και καιρό. Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ; Αγοράζουμε και πουλάμε; Ο Μελισσανίδης έχοντας ως στόχο το νέο γήπεδο αποδόμησε την ομάδα του. Ο Ιβάν;

  Συμπέρασμα - πρόβλεψη. Μαύροι καπνοί καθρεφτίζονται στα νερά του Γουαλδακιβίρ. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε περιδίνηση μαλακίας...τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου